Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o zdjęcie z Czarnej Listy KSF - .SzymeK*

.SzymeK*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie, szanowną Komisję Spraw Frakcyjnych.

Dnia 28 listopada 2021 roku zostałem wpisany na czarną listę z dwóch powodów, które oczywiście były zgodne z popełnionymi przez moją osobę czynami tj. "Pełnienie znaczącej roli na konkurencyjnym serwerze RPG, a także dopuszczenie się oszustwa zarządu frakcji SAFD przy odejściu". Przejdę może do wyjaśnień całej sytuacji jak w moich poprzednich niektórych wnioskach krok po kroku. Wyżej wymienionego dnia przystąpiłem do napisania odejścia z frakcji SAFD byłem w tej frakcji trochę czasu na akademii. Starałem się być aktywny jak tylko mogę robiłem minuty na akademii, jeździłem do akcji RP etc. Dzień przed nadaniem czarnej listy przystąpiłem do egzaminu, o którego wyniku zostałem poinformowany od razu (negatywny) z pewnych względów dostałem właśnie ten wynik od razu. Następnego dnia zdecydowałem, że nie mam ochoty się męczyć z egzaminami poprawkowymi itd. Po prostu zabrakło mi chęci z powodu oblania pierwszego egzaminu. W tamtym właśnie momencie nie przemyślałem jednego - "Czy nie zostanę umieszczony na czarnej liście KSF za kolejne odejście z kolejnej frakcji?", "Czy to nie jest zbyt pochopna decyzja może wystarczy się nauczyć na poprawkowy?" W momencie napisania odejścia zacząłem rozmowy na discordzie mojego dawnego serwera MTA na którym byłem ja z rangą właściciela oraz kilkorga moich wspólników z tamtego momentu. Było tam również kilkoro przyjaciół, z którymi utrzymywałem kontakt. Podczas rozmów na tym discordzie zaczęliśmy przygotowywać discorda pod ewentualne zrobienie kolejnego serwera do którego utworzenia nie doszło. Ale wracając. W tamtym momencie jeden z przyjaciół który był i jest do teraz we frakcji SAFD na 4L był również na tamtym discordzie i pomyślał że podrzuci zaproszenie do członka KSF. Po krótce wydarzyło się wszystko w kilka sekund wszedł ktoś z multi konta i po chwili dostałem czarną listę. Co do czego podciągnięto moje odejście jako oszustwo zarządu S.A Fire Department ze względu, iż prawdopodobnie ktoś stwierdził, że robię swój serwer, a nie, że mam brak czasu na grę i frakcję.

Jedyne, co w tym momencie mogę napisać to Przepraszam... Wyrażam ogromną skruchę i chciałbym obiecać, że popełnione czyny się nie powtórzą. Proszę Komisję Spraw Frakcyjnych o drugą szansę - myślę, że każdy na nią zasługuje po pewnym czasie. Nie mam zamiaru zmarnować otrzymanej szansy.

Z poważaniem .SzymeK*

• 2 tygodnie później...
  • Starszy Administrator

Może i każdy zasługuje na szansę, ale musi być na to odpowiedni czas, póki co wniosek odrzucamy. Decyzją Komisji Spraw Frakcyjnych pozostajesz na czarnej liście.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin