Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wywiad z Moderatorem KavKa*.

DawiSS*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

1186131364_liniazlogiewm.thumb.png.02940558b2e28075019d9a331346809a.png

Witam serdecznie wszystkich czytelników Redakcji 4Life News, z tej strony Młodszy Redaktor @DawiSS* a dziś zapraszam Was do przeczytania wywiadu z Moderatorem @KavKa*!

linia bez loga.png
vIn6HYa.gif
linia bez loga.png

D - @DawiSS*
K - @KavKa*

linia bez loga.png

D - Uszanowanie, Młodszy Reporter DawiSS* z Redakcji 4Life News. Byłbyś chętny udzielić mi wywiadu?
K - Witaj, pewnie.

D - Super, w takim razie zaczynajmy! Opowiesz coś o sobie na początek?
K - Oczywiście, że tak. Tak więc mam na imię Jarek i niedługo skończę 19 lat. Na co dzień pracuję, chodzę na siłownię oraz spędzam czas z rówieśnikami. Interesuje się głównie sportem, gastronomią, jak i muzyką. Jestem osobą, z którą świetnie można spędzić czas oraz cechuję się byciem szczerym, lojalnym oraz sumiennym. Posiadam również dystans do siebie, który moim zdaniem jest ważny w jakiejkolwiek relacji.

D - Skąd dowiedziałeś się o 4Life i jak wyglądały Twoje początki tutaj?
K - O istnieniu serwera wiedziałem już od dawna, gdyż grało na nim bardzo dużo osób, jednakże swoją przygodę zacząłem dopiero w roku 2020. Było to spowodowane tym, że spędzałem czas na jednym z najbardziej popularnych serwerów MTA, który niestety upadł. Mój początek z grą na serwerze był bardzo przyjemny, bowiem w tamtym momencie był już on bardzo rozwinięty i nie było na co narzekać. Z wielką chęcią pracowałem na wszelakich pracach dorywczych. Po jakimś czasie otrzymałem szansę we frakcji San Andreas Police Department, w której jestem do dziś.

D - Na serwerze posiadasz przegrane ponad 4700 godzin, trzeba przyznać spora liczba. Jak wspominasz ten czas i czy były momenty w któryś chciałeś odejść?
K - Owszem, jest to spora ilość godzin, natomiast tego nie żałuje, ponieważ wiele na nim osiągnąłem oraz miałem okazję poznać wiele porządnych osób. Co do prób odejść - były takie.

D - Aktualnie znajdujesz się w Ekipie Administracji na randze Moderatora, jak wygląda Twoja dotychczasowa historia w tym gronie i jakie obowiązki w nim posiadasz?
K - Na rangę Supportera dostałem się w lutym 2021 roku i od pierwszego dnia spodobała mi się rola członka administracji. Po 6 miesiącach bycia w niej posiadałem już rangę Administratora i nowe obowiązki, a także możliwości były dla mnie interesujące, jednak nie zabrakło również błędów z mojej strony. Przed pierwszym i jedynym odejściem z rangi niezbyt się przykładałem do swoich obowiązków, dlatego warunkiem mojego powrotu było osadzenie mnie na randze niżej. Szczerze żałuję mojego podejścia w tamtym okresie, natomiast najważniejszą czynnością w tamtej sytuacji było zrozumienie swoich błędów, jak i poprawa, więc tak postąpiłem i od dłuższego czasu rzetelnie podchodzę do obowiązków. Uważam, że ciężką pracą i cierpliwością jestem w stanie odzyskać tę rangę. Jako Moderator pomagam głównie graczom na serwerze, przyjmując ich zgłoszenia oraz bardzo często kontroluję forum.

D - Jesteś również we frakcji San Andreas Police Department na stopniu Detective I, jak tam wygląda Twoja praca i dotychczasowa historia w tejże frakcji?
K - Na co dzień uczestniczę głównie na pościgach czy wszelakich akcjach Role Play. Nie są to wszystkie możliwości, jakie posiada funkcjonariusz frakcji San Andreas Police Department, jednakże mniejsza ilość wolnego czasu, moja obecna rola i stopień na to mi głównie pozwala. W szeregach frakcji jestem od prawie 3 lat (oczywiście z małymi przerwami), ponieważ kilka razy z niej odchodziłem.

D - Nie jesteś za to w żadnym biznesie, dlaczego i czy byłeś kiedyś w jakimś lub może myślisz o dołączeniu do któregoś?
K - Nie należę do żadnego biznesu z powodu braku chęci oraz wystarczającej ilości czasu. Kiedyś miałem okazję pełnić funkcję członka biznesu 4Wars, natomiast szybko z niego odszedłem i raczej nie będę miał już okazji być w żadnym biznesie.

D - Jaki aktualnie majątek udało Ci się zdobyć podczas całego pobytu na serwerze, posiadasz coś unikatowego w kolekcji?
K - Na chwilę obecną mój majątek wynosi ok. 14 milionów PLN. Aktualnie czym mogę się pochwalić, jest Sunrise ID 30, który jest drugim na serwerze.

D - Jesteś w organizacji Olimp, dlaczego akurat ta i czy polecasz ją innym graczom?
K - W momencie, gdy ruszyła rekrutacja do organizacji, to znajomy mi ją polecił, a z racji, że aktualnie nie byłem w żadnej, spróbowałem swoich sił i na szczęście otrzymałem szansę od zarządu. Odpowiadając na Twoje drugie pytanie - tak polecam, ponieważ jest w niej dużo ogarniętych osób i przy okazji można z nimi porozmawiać na komunikatorze Mumble oraz zagrać we wszelakie gry komputerowe.

D - Posiadasz aktualnie jakiś cel na serwerze?
K - Pewnie, moim celem jest odzyskanie rangi Administratora.

linia bez loga.png
NPgtu1W.gif
linia bez loga.png

D - Okej, odejdźmy może od tematu serwera. W co grywasz poza MTA?
K - Aktualnie w nic nie gram poza MTA ze względu braku wystarczającej ilości czasu.

D - Wspomniałeś, że jednym z Twoich zainteresowań jest muzyka, grasz na jakimś instrumencie, może śpiewasz?
K - Obecnie nie.

D - A co ze sportem, uprawiasz coś?
K - Aktualnie jeżdżę tylko i wyłącznie na rowerze oraz chodzę na siłownię, aczkolwiek parę lat temu trenowałem piłkę nożną.

D - Jakiej cechy nie znosisz, a jaką najbardziej cenisz u ludzi?
K - Brak lojalności, totalnej szczerości oraz zdrada, natomiast najbardziej cenię w osobie lojalność, szczerość, poczucie humoru i ogólnie bycie sobą.

D - Myśle, że nasz wywiad powoli dobiegałby końca. Chciałbys kogoś na zakończenie pozdrowić?
K - Dobrze, z tego miejsca chciałbym pozdrowić @kzedo, @Broszko, @Voxber,  @Princessa*, @Wonder.@Lisa_, @LuKi16, @Argen, @I_Was_There@Versi*, @Verago., @NexiV.ogf@Ven33r., @Sheeker, @DanielRB, @zloty113, @Linshi, @Marcysia,  @Suszek*, @Patyska@bencu, @yeeciok*, @Kingsayz oraz wszystkich czytelników.

D - Oczywiście dołączam się do pozdrowień, dziękuje Ci za poświęcony czas i do następnego!
K - Nie ma sprawy, również dziękuję za możliwość przeprowadzenia wywiadu.

linia bez loga.png

4Cnzvkf.png
Autoryzował: @Polixon

1186131364_liniazlogiewm.thumb.png.02940558b2e28075019d9a331346809a.png

Edytowane przez Polixon

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin