Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pepsiak01 - oskarżony przez disparate

Disparate.PZW
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: pepsiak01
 Data i godzina zdarzenia: 01.09.2023 19:25
 Pełen opis sytuacji: Jechałem przez Los Santos i zostałem zatrzymany przez policjanta pepsiak01, który chciał nałożyć na mnie przesadzony mandat w wysokości 1800 PLN za prędkość 82km/h jak widać na logu
 Dowód, który to potwierdza całe zajście: [UWAGA] Funkcjonariusz pepsiak01 Nakazał Ci się zatrzymać! * (( Zanotowana prędkość to 82 km/h )) 

Ja, disparate zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez disparate

Uszanowanie, Police Officer I pepsiak01 z San Andreas Police Department.

Zatrzymałem Cię za prędkość, ponieważ ją przekroczyłeś o 30 więcej, niestety gdy dałem ci status zatrzymanego na prędkości pokazana była mniejsza ilość gdyż hamowałeś. Mandat jest poprawny zgodnie z Przekroczeniem prędkości w terenie zabudowanym 800PLN doliczając pana mnożnik 2.3 wychodzi 1800PLN. Dowodu potwierdzające zajście niestety nie mam, jeśli popełniłem błąd jestem w stanie zwrócić poszkodowanemu pieniądze za mandat. Nic więcej do dodania nie mam. miłego wieczoru.

Edytowane przez pepsiak01

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin