Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Gracza VoluNteeR Oskarżony Przez flufluii

flufluii
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: VoluNteeR
    Data i godzina zdarzenia: 13.09.2023 godz Okolo 21
    Pełen opis sytuacji:Odgrywali rp na komendzie stałem za pachołkami bo nie kazali tak jakby w srodku nich Poprosili mnie abym odjechał od pachołkow odjechalem ale stalem w poblizu i ogladalem Nagle oskarżony do mnie podbiegł rozwalil mi cale opony Gdy wyszłem z auta zabił mnie  Przez nioego jestem na minus a wsm nie ja bo moja org narazie to naprawila -3k  bo zabrali mi jeszcze na PP 

Dowód, który to potwierdza całe zajście: Niestety nie posiadam poniewaz Nie sadzilem ze robie cos takiego zeby rozwalic mi opony i mnie zabić 

Ja, flufluii' zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez flufluii

W dniu 14.09.2023 o 20:03, VoluNteeR napisał:

Witam, Sergeant I VoluNteeR z tej strony.
   Powiem szczerze, nawet nie chce mi się odpowiadać na to. Dlaczego twierdzisz że się zapoznałeś z regulaminem jak go nawet nie spełniasz? 

To powiedz mi czemu rozwaliles mi opony wszystkie?

Dobrze, mimo że skarga nadaje się do odrzucenia to Ci wyjaśnię. Chwilę przed dojazdem jednostek SAFD na miejsce, podjechało jasne elegy które DM'owało nas jako funkcjonariuszy, na nick nie zwróciłem uwagi więc nie jestem pewien czy to ty, możliwe że miałbym na nagraniu. Po dojeździe strażaków i zabezpieczeniu miejsca zdarzyło się że przejechałeś autem przez teren akcji, mimo dalszych próśb o pozostanie po za zabezpieczeniami, prowokowałeś nas jeżdżąc do przodu i tyłu, w ten oto sposób, cofając, staranowałeś gracza który był za tobą a ja uznałem to za słuszny powód do ostrzału.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin