Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na VoluNteeR oskarżony przez solty.

solty
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: VoluNteeR
    Data i godzina zdarzenia: 17.09 godzina  14:44
    Pełen opis sytuacji: A więc tak zauważyłem pojazd policyjny poruszający się po mapie, Jako iż jestem pomocny dla uciekinierów postanowiłem za pojazdem jechać aby ewentualnie odbić uciekającego i wtedy oskarżony zjechał na przecho gdzie delikatnie go uderzyłem autem co widać na nagraniu i wtedy użył on wobec mnie broni palnej tym samym rozwalił mi oponę oraz mnie zabił według mnie żadnego zagrożenia życia nie było aby policjant użył wobec mnie broni oraz nie otrzymał 3 ostrzeżeń że mam się odłączyć od poscigu a za poscigiem jechałem maksymalnie 2 minuty
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: 

Ja, solty zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez solty

Uszanowanie Sergeant I volunteeR. 
Nie rozumiem graczu po co piszesz skargę skoro sam sobie na pytanie czemu? odpowiedziałeś. W sytuacji jak jechałem na świetlnych szukałem uciekiniera, tego samego gracza którego goniliśmy a ty trzymałeś się w kordonie i po 3 "bindach" ode mnie odpisałeś tylko: nie. Chcesz to sobie poszukaj logi mi się nie chce tego robić. Po kilku minutach znowu mnie znalazłeś i zacząłeś za mną jechać, ja przyhamowałem przy przechowywalni żeby się upewnić czy nie ma tam gonionego gracza, a ty wtedy zahamowałeś na mnie, dzięki czemu nie wahałem się aby Cię ostrzelać. Tyle.
Pozdrawiam, życzę miłego popołudnia niedzielnego.

4 minuty temu, VoluNteeR napisał:

Uszanowanie Sergeant I volunteeR. 
Nie rozumiem graczu po co piszesz skargę skoro sam sobie na pytanie czemu? odpowiedziałeś. W sytuacji jak jechałem na świetlnych szukałem uciekiniera, tego samego gracza którego goniliśmy a ty trzymałeś się w kordonie i po 3 "bindach" ode mnie odpisałeś tylko: nie. Chcesz to sobie poszukaj logi mi się nie chce tego robić. Po kilku minutach znowu mnie znalazłeś i zacząłeś za mną jechać, ja przyhamowałem przy przechowywalni żeby się upewnić czy nie ma tam gonionego gracza, a ty wtedy zahamowałeś na mnie, dzięki czemu nie wahałem się aby Cię ostrzelać. Tyle.
Pozdrawiam, życzę miłego popołudnia niedzielnego.

Wypraszam sobie, Pomiędzy tymi ostrzeżeniami minęło bardzo dużo czasu przez ten czas odłączyłem sie od poscigu zgubiłem was na pare minut i jadąc sobie na spokojnie na ls zauważyłem ciebie i za tobą pojechałem, Jechałem za tobą dobre 50 sekund to czemu nie dałes mi przez ten czas ostrzeżenia tylko popierałeś sie tym że już miałem o wiele wcześniej ostrzeżenie?

37 minut temu, solty napisał:

Wypraszam sobie, Pomiędzy tymi ostrzeżeniami minęło bardzo dużo czasu przez ten czas odłączyłem sie od poscigu zgubiłem was na pare minut i jadąc sobie na spokojnie na ls zauważyłem ciebie i za tobą pojechałem, Jechałem za tobą dobre 50 sekund to czemu nie dałes mi przez ten czas ostrzeżenia tylko popierałeś sie tym że już miałem o wiele wcześniej ostrzeżenie?

Ale kto mówi o jakichś ostrzeżeniach? Człowieku uderzyłeś we mnie pojazdem, a tym samym chwilę wcześniej nam utrudniałeś pościg. Miałem prawo do ostrzelania Cię więc to zrobiłem.

Edytowane przez VoluNteeR

4 minuty temu, VoluNteeR napisał:

Ale kto mówi o jakichś ostrzeżeniach? Człowieku uderzyłeś we mnie pojazdem, a tym samym chwilę wcześniej nam utrudniałeś pościg. Miałem prawo do ostrzelania Cię więc to zrobiłem.

Serio zabawne uszkodziłem twój pojazd ale nie naraziłem cię na utratę zdrowia oraz nie utrudniałem pościgu  co widać na nagraniu że kierowałem się za pojazdem.

• 1 miesiąc temu...

@solty czy dysponujesz materiałem dłuższym niż ten, na chwile przed ostrzałem? Chat załączony na filmie - jasno wskazuje na chęć przesiadki, więc wiedziałeś kto kierował pojazdem. Co za tym idzie - musiałeś być w kordonie.

Kolejno - logi serwerowe oraz opis @VoluNteeR się pokrywają.

Bindy o odłączeniu się otrzymałeś kolejno:

14:31:29
14:32:04
14:32:17

przy czym odpowiedź "nie" (...)

W dniu 17.09.2023 o 15:02, VoluNteeR napisał:

po 3 "bindach" ode mnie odpisałeś tylko: nie.

(...) padła w 14:32:22, czyli po 3 bindzie.

Godzinę temu, QumiK.ogf napisał:

@solty czy dysponujesz materiałem dłuższym niż ten, na chwile przed ostrzałem? Chat załączony na filmie - jasno wskazuje na chęć przesiadki, więc wiedziałeś kto kierował pojazdem. Co za tym idzie - musiałeś być w kordonie.

Kolejno - logi serwerowe oraz opis @VoluNteeR się pokrywają.

Bindy o odłączeniu się otrzymałeś kolejno:

14:31:29
14:32:04
14:32:17

przy czym odpowiedź "nie" (...)

(...) padła w 14:32:22, czyli po 3 bindzie.

Jakiej przesiadki? nie jechałem za uciekającym tylko za Policjantem uciekający był gdzieś daleko więc o żadnej przesiadce nie było mowy, Co do nagrania to nie posiadam dłuższego gdyż od sytuacji pierwszego ostrzeżenia minęło sporo czasu i nawet przez myśl by mi nie przeszło że policjant zrobi takie coś. Co do ostrzeżeń to otrzymałem je faktycznie 14:31 do 14:32 ale mój ,,poscig,, za policjantem odbył sie o godzinie 14:45 wiec jest to 13 min przez ten czas byłem totalnie odłączony od poscigu pojechałem sobie zobaczyć giełde i coś jeszcze między czasie zrobiłem. Co do mojej odpowiedzi na ostrzeżenia ,,Nie,, oczywiscie napisałem to ale zauważyłem że już mam 3 ostrzeżenia oraz byłem w terenie gdzie można było mi zrobić łatwego pita i strzelić w opony wiec po prostu odjechałem. 

16 godzin temu, solty napisał:

Jakiej przesiadki? nie jechałem za uciekającym tylko za Policjantem uciekający był gdzieś daleko więc o żadnej przesiadce nie było mowy,

Um... Okej?

9kn12an.png

16 godzin temu, solty napisał:

Co do nagrania to nie posiadam dłuższego gdyż od sytuacji pierwszego ostrzeżenia minęło sporo czasu i nawet przez myśl by mi nie przeszło że policjant zrobi takie coś.

Mamy tutaj słowo przeciwko słowu.

W dniu 17.12.2020 o 23:56, CampeQ.ogf napisał:

Każda skarga powinna zostać poparta dowodami, które ewidentnie wskazują winę funkcjonariusza.
W pewnych sytuacjach, dowody, które ukazują tylko urywek akcji, moment w którym ujawniona jest "wina" funkcjonariusza wykluczając wcześniejsze poczynania twórcy wątku nie są brane pod uwagę. Z tego powodu nalegam na nagrywanie gry. Załączając do skargi filmik z całym przebiegiem zdarzeń znacznie ułatwi jej rozstrzygnięcie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin