Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pepsiak01, oskarżony przez Jak00B

Jak00B
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: pepsiak01
Data i godzina zdarzenia: 30.09.2023 po godzinie 21
Pełen opis sytuacji: Wystawił mi mandat za kilka rzeczy oraz za kolizję, do której nie doszło, przez co nie byłem w stanie zapłacić na miejscu. Dodatkowo po zleceniu odholowania mojego pojazdu na parking policyjny, została mi naliczona opłata wyższa niż połowa kwoty mandatu (połowa z 6160 nijak nie jest równa 3580). Proponuję przeprowadzić wśród "funkcjonariuszy" szkolenia z zakresu podstaw matematyki.
Dowód, który to potwierdza całe zajście: pepsiak01 [191]: Mandat wynosi 6160PLN, w przypadku odmowy 62min. wiÄ™zienia, a pojazd na parking policyjny [..]
https://imgur.com/MeXhi4M

Ja, Jak00B zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez Jak00B

Uszanowanie, Police Officer II pepsiak01.

Piszesz że nie spowodowałeś kolizji, ale jednak u mnie było widać ewidentnie, gdy laweta skręcała ty nią staranowałeś, dobrze by było jakbyś miał jakieś nagranie z tym że u ciebie do takowej kolizji nie doszło. Co do mandatu na parkingu policyjnym doszło do nieporozumienia z Funkcjonariuszem, gdyż nie zobaczył za ile dokładnie jest pojazd jak go poprawiłem i stąd taka kwota, zażalenia do niego proszę.

[2023-09-30 21:19:32] [Output] : > pepsiak01: Brajanekk wiesz za ile?

[2023-09-30 21:19:37] [Output] : > Brajanekk: 3575
[2023-09-30 21:20:13] [Output] : > pepsiak01: 3080

Czekam na decyzję zarządu.
Edytowane przez pepsiak01

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin