Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika Owocowy, oskarżony przez KvbuS.

KvbuS.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: KvbuS.
Nick osoby oskarżonej: @Owocowy
Powód napisania skargi: Brak wykonania RP, wyzwiska na sluzbie.
Dowody: https://imgur.com/a/9Peh1uZhttps://imgur.com/a/8YMCihI

Gdy odbierałem mój pojazd z parkingu podjechał pracownik owocowy postanowiłem zostać chwilkę i zobaczyć jak wygląda wasze swietne rp ściągania pojazdu z lawety, lecz niestety potwornie się zawiodłem ponieważ pracownik nie wykonał rp. :(

Po jakiejs chwili spotkalem pracownika, który zaczął spamować oraz używać wyzwisk w moją strone niestety po tej sytuacji jestem katastrofalnie załamany zachowaniem pracownika oraz bardzo się przejalem tym co do mnie napisal ( powiedzial ze jestem glupkiem ) bardzo mnie to uraziło i bardzo jestem smutny

Cytat

Wyzwisko to jednostka leksykalna, za pomocą której mówiący może w sposób spontaniczny ujawnić swoje negatywne emocje względem adresata bądź adresatów. ( Wikipedia )

Wedlug w/w definicji Owocowy chcial ujawnic swoje negatywne emoje wobec mnie czyli mnie obrazić i udalo mu sie to bo teraz jestem bardzo smutny. Osoby we frakcji powinny pomagac innym i urozmaicac rozgrywke na serwerze, a nie powodowac smutek i obrazac :(;(

Edytowane przez KvbuS.

Witam,

Nie skomentuje tego nawet. Chcesz, abym przy ponad 600 graczach na serwerze, mnóstwie wezwań oraz zleceń będąc samemu na służbie odgrywał akcję RP? Zastanów się nad tym, zanim następnym razem postanowisz napisać skargę.

Również chciałbym Ci podziękować, że wysłałeś zlecenie do naszej frakcji z opisem : "Informuje o skardze", zachowanie godne podziwu, gdy oskarża się innych o błąd. Zamiast wysyłać bezsensowne zgłoszenia zastanów się najpierw nad Sobą. 

Spoiler

Pracownik nie ma obowiązku odegrania akcji RP odholowując pojazd z giełdy/z miejsca zatłoczonego oraz z miejsca, w którym nie ma w pobliżu graczy lub w momencie, gdy jest natłok wezwań.

Ode mnie to tyle, miłego dnia/wieczoru,

Owocowy

Edytowane przez Owocowy

Teraz, Owocowy napisał:

Witam,

Nie skomentuje tego nawet. Chcesz, abym przy ponad 600 graczach na serwerze, mnóstwie wezwań oraz zleceń będąc samemu na służbie odgrywał akcję RP? Zastanów się nad tym, zanim następnym razem postanowisz napisać skargę.

Również chciałbym Ci podziękować, że wysłałeś zlecenie do naszej frakcji z opisem : "Informuje o skardze", zachowanie godne podziwu, gdy oskarża się innych o błąd. Zamiast wysyłać bezsensowne zgłoszenia zastanów się najpierw nad Sobą.

Ukryj zawartość

Pracownik nie ma obowiązku odegrania akcji RP odholowując pojazd z giełdy/z miejsca zatłoczonego oraz z miejsca, w którym nie ma w pobliżu graczy lub w momencie, gdy jest natłok wezwań.

Ode mnie to tyle, 

Owocowy

dobrze ale nie mam mozliwosci sprawdzic czy masz "natlok" czy nie zamiast na spokojnie mi to wyjasnic zaczales niekulturalna konwersacje ze mna

Teraz, KvbuS. napisał:

dobrze ale nie mam mozliwosci sprawdzic czy masz "natlok" czy nie zamiast na spokojnie mi to wyjasnic zaczales niekulturalna konwersacje ze mna

Czy ilość graczy na serwerze w stosunku do ilości pracowników frakcji SARA nie jest widoczna? 

Co do zarzuconego mi czynu, to co przedstawiłeś nie jest pełnym dowodem. To co napisałem działo się po napisaniu przez Ciebie tej bezsensownej skargi oczywiście pomijając fakt, że dosłownie odpowiedziałem Ci na całą skargę w kilku słowach, dość dosadnie, ale miałem nadzieję na to, że zrozumienie tego przyjdzie Ci łatwiej niż zauważanie drzazgi w czyimś oku, gdy we własnym się nie widzi belki. Nie mam więcej zamiaru odpowiadać na głupoty pisane przez Ciebie na serwerze jak i na forum, czekam na decyzję zarządu.

Owocowy,

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin