Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Mefju4 - oskarżony przez ShutkaRzutka

ShutkaRzutka
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Mefju4
    Data i godzina zdarzenia:  19.11.2023 
    Pełen opis sytuacji:   Mefju4 zatrzymał mnie za przekroczenie prędkości oraz zagrożenie w ruchu lądowym. Kontrola przebiegała normalnie, zatrzymałem się do kontroli oraz nie podejmowałem ucieczki postępując zgodnie z poleceniami funkcjonariusza. Wystawił mi mandat na kwotę 3200-3400(Nie pamiętam dokładnie) Po opłaceniu tego mandatu odjechałem. Dnia 19.11.2023 zostałem zatrzymany przez grupę funkcjonariuszy za rzekomy wpis gracza Mefju4 o mojej ucieczce mimo iż mandat który mi wystawił został opłacony i po odjechaniu nie podejmował za mną próby pościgu.  Oczywiście mimo tłumaczenia Funkcjonariuszowi który dokonał zatrzymania miał to głęboko i mówienie czegokolwiek było jak do ściany.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: -BRAK PONIEWAŻ NIE SĄDZIŁĘM ŻE Z TEJ SYTUACJI WYNIKNAŁ TAKIE BEZSENSOWNE KOMPLIKACJE-

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin