Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Pokaż swoją twarz

RodowitY
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, dziękuję Wszystkim za nominację, ja od siebie nominuję całą calutką jednostkę Investigative Staff, frakcję San Andreas Police Department ( w szczególności @Refelek* @Argen @SzarY* @SMARK@KubiNXooN @Lekorz47 @K4fulsky* @_RySiek* @p3gani@Susekk)  oraz organizację Shady Paradise  - pokażcie się!!!!!!!! [ Poniżej ja ] @Valentino_ @Krizsuu* oraz @MonDy. Wy też! XcVGDyv.jpeg

Edytowane przez macias*

siema to ja nominuje @starlesss.pzdr nie ma wyjontku kohanie i @zaczek.pzdr ty terrz musisz barco ruwnierz mojom twarz hciales!!! CZEKAM NA UNBANA!!! 

image.png.458cfa25220ba86ba3778c74df0825ae.png

Edytowane przez GamerQ.Anty.SARA.SAPD

srull

Odpowiadam na wszystkie zgromadzone dotychczas nominacje, dziękuje i pozdrawiam.

@_Valentino

@Refelek* @SzarY* @macias* @MonDy. @LUVR @HK_Jarecki1312 

@K4fulsky* @SMARK @Doki1981

@ZineX. @BieQu - przypominam o umowie juniorki...

narazie

• Support

Hejka po długim czasie wreszcie i ja wrzucam siebie z moją miłością 

aa79CD6.jpeg

Jeszcze raz dziękuje za nominacje od wszystkich którzy mnie nominowali
A od siebie nominuję @AngelOfDeath@Matias2525@og.ruddyy0@dianus@Mefju4@Patryk99@MichQs.@bartoszek.@ItsTobiasz@Sheeker@SMARK, całą frakcję San Andreas Police Department, biznes 4Life Cinema Center oraz całą administrację!

Edytowane przez Yaokim

• Administrator

utoqA43.jpeg
Trochę nominacji było, więc trzeba coś wstawić. Fota z Kwietnia, chłopak zamyślony!
Ja nominuje od siebie @Likoss123, @ItsTobiasz, @og.ruddyy0, @Yaokim, @Mefju4, @Sheeker, @LoliCaretaker, @dianus, @MateuszXQ, @kvmykk.ogf, @sebeh., @pomocnik2000, @MichaelSP, @TeKMistrz, @KubiNXooN, @MKKC, @Sheba, całą administrację oraz biznes Redakcja 4Life News!

Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin