Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Prośba o zdjęcie z czarnej listy KSF

GieniuU
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam po długim bardzo długim czasie wracam na serwer z przemyśleniami iż tamten czas kiedy trafiłem na ową listę to był mój bardzo dużo błąd i żałuję że do takiego czynu żałuję bo niepotrzebnie okłamałem administratora Thanks oraz zarząd SAPD na tamten moment było to głupie i nie odpowiedzialne za co bardzo przepraszam jeszcze raz byłego administratora Thanks'a oraz tamtego zarządu SAPD jest mi przykro i po długim czasie zmądrzałem oraz nabrałem skruchy i czuję się winny bo tak jest mam nadzieję że zostanę zdjęty z czarnej listy KSF'u to więcej się nie wydarzy i mam nadzieje że zarząd KSF'u da mi jedną szansę abym mógł to naprawić i pokazać że już nigdy taka sytuacja nie będzie miała miejsca.

Przepraszam wszystkich jeszcze raz.

Pozdrawiam.

• Starszy Administrator

Decyzją Komisji Spraw Frakcyjnych, Twój wniosek o zdjęcie z czarnej listy zostaje odrzucony.

Niestety, ale nie dostrzegamy, abyś jakkolwiek przyłożył się do wniosku. Nie przywołałeś szczegółowego opisu sytuacji, za którą dostałeś wpisany na czarną listę. Przed napisaniem kolejnego wniosku, zapoznaj się z tym tematem: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin