Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika , PolskiInteligent oskarżony przez E36..

e36.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: E36.
Nick osoby oskarżonej: @PolskiInteligent
Powód napisania skargi: Beznadziejne zachowanie. A mianowicie stałem sobie na chodniczku ze względu na to, że oczekiwałem na kolegę który skoczył sobie na chwile na giełdę. Cały czas w byłem swoim pojeździe i chciałbym to podkreślić. Natomiast nagle podbiega wyżej wspomniany członek frakcji San Andreas Road Assistance, podbiega i zakłada mi blokadę na kółko, ani żadnego przysłowiowego dzień dobry ani co tylko odrazu blokada lawetka nawet bez odegrania gdzie akcja rozgrywała się przy giełdzie i wypadałoby coś odegrać. Osobnika odrazu upomniałem, żeby spodziewał się skargi na forum.  Moim zdaniem powinien zachować się miło sympatycznie zapytać czy mogę przestawić czy coś tak jak potrafią to zrobić pare osób z Sara. Momentami nie ma co się dziwić, że frakcja ma taką opinię a nie inną natomiast to ja już od tego nie jestem. Natomiast ja piszę w sprawie Kolegi wcześniej wspomnianego. Gdyż sytuacja nie należała do najmilszych. Pozdrawiam
Dowody: https://imgur.com/a/DdGgvO6

Witam, Starszy Pracownik PolskiInteligent.

Dowód: https://imgur.com/a/FxkTWUN

Cytując taryfikator;

● Wyjątkiem od dwóch powyższych punktów jest sytuacja postoju lub zaparkowania w miejscach oznaczonych znakiem zakazu zatrzymywania się lub postojem TAXI, w tym przypadku Pracownik niezależnie od sytuacji oraz tego, czy kierowca znajduje się w pojeździe, czy nie - ma prawo ów pojazd odholować.

Co do braku odegrania RP na giełdzie -  Pracownik nie ma obowiązku odegrania akcji RP odholowując pojazd z giełdy/z miejsca zatłoczonego oraz z miejsca, w którym nie ma w pobliżu graczy lub w momencie, gdy jest natłok wezwań.

Miłego.

Nie widzę błędu ze strony pracownika.

W dniu 19.12.2023 o 20:55, E36. napisał:

Moim zdaniem powinien zachować się miło sympatycznie zapytać czy mogę przestawić czy coś tak jak potrafią to zrobić pare osób z Sara. Momentami nie ma co się dziwić, że frakcja ma taką opinię a nie inną natomiast to ja już od tego nie jestem.

Znaki zakazu postoju/parkowania występują dosłownie w paru kluczowych lokalizacjach ustalonych wspólnie z innymi frakcjami, KSF oraz ARCON - nie zostały one wprowadzone bez powodu.

Z naszej strony zapewniliśmy darmowe parkingi do 10/15 minut przy lokalizacjach ów znaków, a więc nie za bardzo rozumiem, czemu akurat musiałeś się zatrzymać w miejscu występowania znaku, a później jak ktoś wykonuje swoje obowiązki, to nazywasz to "beznadziejnym zachowaniem".

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin