Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Pochwała na Symcio - chwalony przez kedar_104_1

kedar_104_1
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick chwalącego: kedar_104_1

Nick chwalonego: @Symcio

Data zdarzenia: 2024.01.31 2:10-4:10

Powód pochwały:Wysoki poziom RP, duża wiedza na temat ratownictwa medycznego. Pełny profesjonalizm gracza wysoki poziom RP.

Opis zdarzenia:Wypadek z udziałem jednej osoby, wraz z hospitalizacją.

Dowody z akcji: https://imgur.com/a/2jUPbl6 Niestety nie mam ss hospitalizacji, ale musicie wierzyć na słowo że to było nie zapomniane RP.

Witam!

Pochwała zostaje zaakceptowana. Dziękujemy za docenienie starań naszego pracownika, aczkolwiek po załączonych przez Ciebie dowodach nie widać niczego co mogłoby wskazywać na czynności wykonywane z wiedzą ponadprogramową. Dodatkowo dowody nie ukazują zbyt dużo rzeczy odnośnie stricte RP przez co nie jestem w stanie nic więcej wywnioskować. Tak więc zgodnie z pierwszym punktem Informacji ogólnych wobec pochwał ~ pracownik nie zostanie nagrodzony.

BXPj0ja.png

Edytowane przez NexuSOfficial*

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin