Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika Linusia oskrażony przez Roxel

Roxel
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Roxel
Nick osoby oskarżonej: @Linusia
Powód napisania skargi: Witam, w niniejszej skardzę chciałbym zgłosić incydent dotyczący członka frakcji SARA o nicku Linusia, który miał miejsce 31.01.2024 w okolicach godziny 12:00. Zdarzenie to wywołało pewne nieporozumienia i moje niezadowolenie z działania Linusii jako przedstawiciela frakcji SARA. Po doświadczeniu crash'a gry, moje auto zostało odholowane przez owego pracownika, niestety nie raczyła spojrzeć na lokalny chat, kiedy informowałem ją o awarii. Mogła również zauważyć, że pojazd, który uznała za /porzucony/ ostatni raz był używany minutę temu. Zwracam się z prośbą o przeprowadzenie odpowiedniego dochodzenia w tej sprawie oraz o podjęcie stosownych kroków w celu wyjaśnienia sytuacji. Moje doświadczenie z SARA było dotychczas pozytywne, dlatego też liczę na profesjonalizm w rozwiązaniu tego incydentu. Z góry dziękuję za poświęcenie uwagi mojej skardze i zaangażowanie się w rozwiązanie tego problemu. 
Dowody:

Cytat

https://streamable.com/7av3i2 - Link ukazujący zajście do momentu wrzucenia samochodu na lawetę. 

ShvQ99h.png 

Witam, z tej strony oskarżona
Pojazd stał na chodniku jako porzucony - "Zaciągnij ręczny".

Taryfikator mówi jasno:
● Po czasie 3 minut od ostatniego użycia pracownik nie ma obowiązku rozglądać się za ostatnim kierowcą i może pojazd odholować, nawet gdy ta osoba jest w pobliżu.

Tutaj dowód z mojej strony: https://imgur.com/a/MRhYBfY

Tyle ode mnie czekam na wypowiedź zarządu. Miłego dnia.

2 godziny temu, Linusia napisał:

Witam, z tej strony oskarżona
Pojazd stał na chodniku jako porzucony - "Zaciągnij ręczny".

Bardzo dziwna sytuacja, pojazd nie mógł mieć zaciągniętego ręcznego skoro mnie wyrzuciło. 

2 godziny temu, Linusia napisał:

Taryfikator mówi jasno:
● Po czasie 3 minut od ostatniego użycia pracownik nie ma obowiązku rozglądać się za ostatnim kierowcą i może pojazd odholować, nawet gdy ta osoba jest w pobliżu.

Mógłbym się kłócić o sekundy, po tych 3 minutach zjawiłem się w obrębu samochodu, więc nie koniecznie powinna zostać nałożona blokada na koło. Również dziwna sytuacja wyszła ze strony serwera - Widać na filmiku, że na serwerze ostatni raz byłem minutę temu. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin