Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wymienie kolekcje dość ciekawych aut

Ra1n.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Na samym starcie zaznaczam ze wystawiam to bardziej poglądowo nie zalezy mi na sprzedawaniu kolekcji ktora juz ze mna troche jest

Model: Buffalo
ID: 334
Pojemność silnika: 2.2
Przebieg pojazdu: 11.5k
Dodatki: atrapa nitro (1010), hydraulika, stereo, felgi (1074), moduł UP1, moduł UP2, moduł UP3, moduł UP4, niestandardowe lampy (███), kolor felg (███), podświetlenie licznika (███), ogranicznik prędkości, wykrywacz fotoradarów, radio CB, moduł nitro, moduł ABS, aplikacja eTransporter, przyciemnienie szyb (0%)
Cena: ----
Coś od siebie: Kompletny ft z nitrem i hydrą 4ns Z unikatowymi lampami oraz licznikiem Kasztany + szyba 0% ktora jest mega mocnym uni
SS’y: nizej

Model: Jester
ID: 4575
Pojemność silnika: 1.6
Przebieg pojazdu: 6.2
Dodatki: spoiler (1158), felgi (1077), wydech (1066), radio CB
Cena: ---
Coś od siebie: Jesterek na niskim id 

Model: Vincent
ID: 4883
Przebieg pojazdu: 82k
Dodatki: felgi (1079), niestandardowe lampy (███), podświetlenie licznika (███), przyciemnienie szyb (60%)
Coś od siebie: vicek na niskim id 

Model: Manana
ID: 5788
Pojemność silnika: 2.2
Przebieg pojazdu: 1k
Dodatki: felgi (1084), moduł UP1, moduł UP2, moduł UP3, moduł UP4, tablica rejestracyjna (BLK 4), niestandardowe lampy (███), podświetlenie licznika (███), ogranicznik prędkości, wykrywacz fotoradarów, radio CB
Coś od siebie: fajna mananka z niskim id i unikatowym lpg 

Model:   Majestic
ID: 6134
Przebieg pojazdu: 200km
Dodatki: felgi (1084), wydech (1020), moduł UP3, niestandardowe lampy (███), kolor felg (███), podświetlenie licznika (███), przyciemnienie szyb (20%)
Coś od siebie: 2ns 1 dostępny  ogólnie tylko 4 sztuki na 4 cyfrowym id z czego ta pierwsza dostępna

1fQtCch.png

Ofki jakie miałem takie miałem nimi sie dzielić nie będe (poniewaz nie mam dowodów jak to ludzie lubia prosić) jak juz napisałem wyzej nie zalezy mi na sprzedawaniu :3  (jesli cie nie stać to dziękuje za bumpa)

Edytowane przez RainYou

2 godziny temu, Lilmxcioo* napisał:

siemka jak chcesz to sie mozna wymienic za cos za 38508

*edit widze ze  uni lampki  ale no zalezy jakie auto by cie interesowało :)  (znam wartosc tego banshee)

1 godzinę temu, cygan. napisał:

Majka i manan uni 3.2 i dopniesz coś misiu 

dzieki za ofke ale to nadal nie to  oferta z dc za samego majka jest podobna  *edit nawet wieksza 

Edytowane przez RainYou

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin