Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4life News - Tragedia na dzielnicy Jefferson, Los Santos..

Wiktor_1337
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Linie-poziome-z-logiem-i-bez

Witajcie! Z tej strony Redaktor @Wiktor_1337 z Redakcji 4Life News! Dziś przedstawię Wam dramatyczną akcję oddziałów S.W.AT. w Los Santos, na ulicy Jefferson

5QjGOz7.gif

Oto opis sytuacji jednego z Officerów:

Patrolowałem ulice Las Venturas, gdy nagle o 21 dostałem informację o sytuacji krytycznej funkcjonariusza, który użył Panic Buttona w lokalizacji Jefferson, Los Santos. Funkcjonariusz szukał sprawcy postrzelenia i został sam postrzelony w rękę oraz klatkę piersiową. Bez wahania odpowiedziałem na to zgłoszenie i wszystkie dostępne jednostki zjechały się na miejsce postrzelenia, gdy już dojechałem, miejsce było zabezpieczone i na miejscu był negocjator. Funkcjonariusz był w ciężkim stanie, a napastnik celował cały czas do niego, gdy on błagał, żeby mógł się opatrzeć bandażami, bo się wykrwawi. W pewnym momencie napastnik zgodził się, żeby funkcjonariusz usiadł i posadził go na miejscu pasażera w swoim samochodzie cały, czas do niego celując. Później napastnik wsiadł do samochodu po przyjeździe jednostek SWAT i próbował odjechać z funkcjonariuszem. W tym momencie snajper SWAT postrzelił ze snajperki kierowcę. Funkcjonariusz został wyjęty z samochodu i natychmiastowo została udzielona mu pierwsza pomoc medyczna. Funkcjonariusz zszedł i doszło do nagłego zatrzymania krążenia po trzech RKO i jednej defibrylacji rytm wrócił na zatokowy.

eKjMe3C.gif

Zapraszam na krótki wywiad z Police Officerem I @Ron_Taylor

W - Wiktor_1337
R - Ron_Taylor

W: Kim jest napastnik? Czemu strzelał?
R: O napastniku jeszcze nic nie wiadomo, ze wstępnych ustaleń wynika, że napastnik robił coś przy pojeździe w garażu, a funkcjonariusz chciał, aby napastnik za nim poszedł, ten odparł mu, że tylko coś dokończy, po czym zaczął strzelać w stronę funkcjonariusza, oddając dwa celne strzały, jeden w klatkę piersiową drugi w rękę. Funkcjonariusz utracił sporo krwi.

W: Czego dotyczyła interwencja funkcjonariusza?
R: Do dyspozytorni doszło zgłoszenie o postrzeleniu osoby, funkcjonariusz po przybyciu na miejsce i rozglądając się po okolicy, zauważył osobę robiącą coś przy samochodzie i mającą dłonie ze smaru. Osoba okazała się napastnikiem, który zaatakował chwile później funkcjonariusza z krótkiej broni palnej.

W: Co stało się z napastnikiem?
R: Napastnik dostał ze snajperki w Splot, rana postrzałowa wylotowa. Stan tragiczny, nie przeżył tego mimo prób reanimacji, ciągła asystolia doprowadziła do stwierdzenia zgonu.

W: Jaki jest łączny bilans poszkodowanych?
R: Dwóch poszkodowanych, napastnik śmiertelnie. Funkcjonariusz przeżył.

W: W jakim stanie jest funkcjonariusz i ile trwała cała akcja?
R: Funkcjonariusz w stanie stabilnym, po operacji pod obserwacją pielęgniarek i pielęgniarzy. Cała akcja trwała ponad godzinę.

W: Okej, dziękuję za wywiad i życzę miłego wieczoru!
R: Również dziękuję, cieszę się, że mogłem udzielać wywiadu dla redakcji.

AYxOH0U.png

Autoryzował: @Mlonskyy

Edytowane przez Mlonskyy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin