Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News -Wypadek na autostradzie w Las Venturas!

EMGies
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Linie-poziome-z-logiem-i-bez

Witam, z tej strony Redaktor @EMGies z Redakcji 4Life News! Serdecznie zapraszam do przeczytania mojej relacji z wypadku!

5D4B3bb.png
B5dCHOq.gif5D4B3bb.png

Dnia 17.03.2024 około godziny 13:40 do dyspozytorni wszystkich frakcji wleciało zgłoszenie o treści wypadku jednego pojazdu, w tunelu na środkowej autostradzie w Las Venturas. Po dojechaniu służb dostrzeżono pojazd marki Sultan na dachu! Strażacy natychmiast przystąpili do działań ratowniczych. Poszkodowany został wydobyty z pojazdu, jak zawsze przez SAFD - szybko, bezpiecznie i skutecznie! Ofiara wypadku przekazana została z lekkimi obrażeniami do SAMD. Nie będę ukrywał, poszkodowany miał spore szczęście! W międzyczasie pojazd został przewrócony na koła za pomocą jednostki 401[SA]43. Został on kolejno zabrany przez SARA. Przez całą akcję frakcja SAPD zabezpieczała miejsce zdarzenia.

5D4B3bb.png

Udało mi się przeprowadzić wywiad ze Starszym Aspirantem @Freszu1 - Kierującym Działem Ratowniczym na miejscu zdarzenia.

E - EMGies
F - Freszu1

E: Witam, Redaktor EMGies z Redakcji 4Life News. Mogę zadać kilka pytań?
F: Witam, z tej strony Starszy Aspirant Freszu1 z San Andreas Fire Department. Tak, pewnie.

E: O mniej więcej której, oraz o jakiej treści wpłynęło zgłoszenie do waszej dyspozytorni?
F: Około godziny 13:40 wpadła formatka o wypadku jednego pojazdu na autostradzie w Las Venturas.

E: Rozumiem. Jakie jednostki zostały wysłane na miejsce zdarzenia oraz jakiego dokonały rozpoznania?
F: Jedna z jednostek została przekierowana przez Stanowisko Kierowania, ponieważ znajdowała się najbliżej wypadku w danej chwili. Na miejsce zostały zadysponowane dwie inne jednostki z JRG1: 401[SA]43 oraz 401[SA]25. Po dojechaniu na miejsce pojazd leżał na dachu, a komora silnika była cała w ogniu.

E: Okej, rozumiem. Co z poszkodowanym, jakich obrażeń doznał?
F: Poszkodowany z urazami nóg i ręki trafił pod opiekę obecnego na miejcu ZRM.

E: Dobrze, dziękuje. Nie będę zajmować więcej czasu, zapewne macie dużo na głowie! Z mojej strony serdecznie dziękuje za wywiad. Miłego dnia, służby!
F: Dziękuję, również!

5D4B3bb.png
FNWaWqJ.gif
5D4B3bb.png

Serdecznie dziękuję za wasz poświęcony czas na przeczytanie tej relacji, bardzo to doceniam! Mam nadzieję, że podobała wam się moja praca. Życzę miłego dnia!

5HMNVea.png

Autoryzował: @Mlonskyy

Linie-poziome-z-logiem-i-bez

Edytowane przez EMGies

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin