Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Mała baza, na kolekcje aut, okolice 33 aut, bądź więcej ;)

MadRys.rar
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nazwa nieruchomości: Garaż
ID nieruchomości: 960, 961, 962, 963
Cena za dobę: 100pln w każdym
Lokalizacja: Juniper Hollow, San Fierro (obok górnego Mechanika SF)
Cena: 325k do negocjacji
SS’y: 

Spoiler

a9UsmJn.png
2SRlITu.png
bVLVg91.png
BgxHdb1.png
KaJkymU.png

unBjiDM.jpeg

Sposób kontaktu: W grze, na forum, DSC: madrys
Coś od siebie: Fajna, taka mała baza, na średnią kolekcje aut. W pojedynczym garażu mieszczą się 4 samochody (Razem w czterech garażach mieści się 16 aut, ale na ścisk to już 24 auta). Przed garażem idzie postawić 7 aut, a na wjeździe już 10 aut. Na dachu garaży również można czymś zaparkować, np.: Helką :D , Albo jak się trafi miły support, to nawet z 6 moonbeam'ów. Także widać że nawet, nawet pojemny jest ten teren. Dla wielkich dobroci, to DOSŁOWNIE obok macie państwo, nie dosyć że mechanika, to jeszcze lakiernie, komponenty, a nawet stację benzynową! Serdecznie zapraszam do zakupu, nie pożałujesz decyzji! (Ps, bramy są na hasło)

Edytowane przez MadRys.rar

W dniu 22.03.2024 o 22:11, MadRys.rar napisał:

Nazwa nieruchomości: Garaż
ID nieruchomości: 960, 961, 962, 963
Cena za dobę: 100pln w każdym
Lokalizacja: Juniper Hollow, San Fierro (obok górnego Mechanika SF)
Cena: 325k do negocjacji
SS’y: 

Pokaż ukrytą zawartość

a9UsmJn.png
2SRlITu.png
bVLVg91.png
BgxHdb1.png
KaJkymU.png

unBjiDM.jpeg

Sposób kontaktu: W grze, na forum, DSC: madrys
Coś od siebie: Fajna, taka mała baza, na średnią kolekcje aut. W pojedynczym garażu mieszczą się 4 samochody (Razem w czterech garażach mieści się 16 aut, ale na ścisk to już 24 auta). Przed garażem idzie postawić 7 aut, a na wjeździe już 10 aut. Na dachu garaży również można czymś zaparkować, np.: Helką :D , Albo jak się trafi miły support, to nawet z 6 moonbeam'ów. Także widać że nawet, nawet pojemny jest ten teren. Dla wielkich dobroci, to DOSŁOWNIE obok macie państwo, nie dosyć że mechanika, to jeszcze lakiernie, komponenty, a nawet stację benzynową! Serdecznie zapraszam do zakupu, nie pożałujesz decyzji! (Ps, bramy są na hasło)

Xddd dopiero co to kupiles za okolice 200

//50k bo pkt

Edytowane przez shoutout

50 minut temu, shoutout napisał:

Xddd dopiero co to kupiles za okolice 200

Nie 200k, z chłopem dogadaliśmy się dopiero na wyższą cene (Powyżej 300k kupiłem). Bo taniej nie chciał oddać. Z resztą i tak taniej sprzedaje niż kupiłem, bo się z innym graczem dogadałem, i coś większego kupuje.
Z resztą, to że w cenie napisałem 325k, to nie oznacza że za tyle sprzedam. Mogę nawet taniej. Strata 50k, to dla mnie żadna strata. To tylko 6 godzin na kopce :) .
A patrząc na ilość miejsca, i umiejscowienia, to 300k rzeczywiście jest wart.

(Btw, dzięki za bump'a :) )

Edytowane przez MadRys.rar

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin