Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika hykio, oskarżony przez Rae.

Daestruo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Rae
Nick osoby oskarżonej: @hykio
Powód napisania skargi: Pracownik ukazał, że nie zna krd (albo po prostu przyszedł odwalać na służbie, nie wiem) wymusił pierwszeństwo, staranował po czym sobie odjechał. Nie padło nawet słowo "Przepraszam". O uszkodzeniu kurierki nie wspomnę - że traci się % z zarobku końcowego przez takie sytuacje. Zachowanie na poziomie dna. Ponadto pracownik siedzący na g, pan @Dabroo również nie zareagował, kiedy nastąpiła sytuacja albo po tej sytuacji. Oczekuję na rozpatrzenie skargi i ukaranie pracownika za takie, a nie inne zachowanie.
Dowody:   https://streamable.com/8nj8nq

Edytowane przez Rae
Wygaśnięty link do filmu

Dostałem w tamtym momencie laga i jest to moja wina 100%. Kolega @Dabroo był w tamtym momencie na alt tabie i niemiał jak zareagować. Jeśli będzie trzeba mogę oddać pieniądze za pełną wartość kurierki. To działanie nie było celowe.

Edytowane przez hykio

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin