Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o zdjęcie z czarnej listy KSF - Rafi115

Rafi115
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Szanowna Komisjo Spraw Frakcyjnych,

W dniu 19 czerwca 2023 roku zostałem wpisany na czarną listę Komisji Spraw Frakcyjnych z powodu odwalania na służbie SAMD.

Kieruję do Was prośbę o zdjęcie z owej listy. Rozumiem, że moje zachowanie w tamtym czasie było niewłaściwe i nieodpowiedzialne. Żałuję swojego postępowania i zapewniam, że wyciągnąłem z niego wnioski.

Od czasu wpisania na czarną listę minęło już sporo czasu. W tym okresie mimo tego że przez większość tego czasu miałem bana na serwerze za to samo przewinienie, udało mi się pomyślnie odwołać od niego i został zdjęty.

W czasie gdy nie mogłem grać na 4Life, byłem aktywny w frakcjach na innym serwerze. Jednak cały czas chciałem tutaj wrócić, ponieważ według mnie jest tutaj wyższy poziom RP i to właśnie tutaj poznałem wielu ludzi z którymi nadal utrzymuje kontakt.

Według mnie zasługuję na drugą szansę, liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego wniosku i mam nadzieje że jeszcze pojadę na jakąś akcje.

Z poważaniem Rafi115.

Decyzją Komisji Spraw Frakcyjnych Twój wniosek zostaje odrzucony. Z uwagi na to, jakiego wykroczenia się dopuściłeś minęło za mało czasu, abyśmy mogli Ci ponownie zaufać. Ponadto Twoja aktywność na serwerze jest bliska zeru, przez co nie mamy również jak jednoznacznie stwierdzić, że faktycznie się zmieniłeś. Akurat inne serwery w tym przypadku nas nie interesują. Próbuj swoich sił w przyszłości.

Dodatkowo, poszukaj w ogłoszeniach, czy aby na pewno był to 19 czerwca.

22 godziny temu, Rafi115 napisał:

19 czerwca 2023 roku

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin