Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

skarga na na pracownika NetworkTrouble, oskarżony przez bartasek

bartasek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: bartasek

Nick osoby oskarżonej: NetworkTrouble
Powód napisania skargi: siedze w aucie ktore kupilem na gieldzie zatrzymalem sie zeby ustawic upy a pracownik SARA podchodzi daje mi blokade i nie podaje powodu dlaczego to zrobil oraz auto zabral na parking policyjny 
Dowody: https://imgur.com/a/kpKOHZJ

Edytowane przez bartasek

Pracownik NetworkTrouble twierdzi ze pojazd zostal "zaparkowany" a jak definicja mowi: To takie unieruchomienie auta, które nie wynika z warunków ani przepisów ruchu drogowego i trwa dłużej niż jedną minutę. Tak jak to napisal w powodzie odcholowania samochodu naparking policyjny image.png?ex=66816a7c&is=668018fc&hm=8fe15186efbced1f8c7491ebd8e3ef070a958163d5fe8f179919eb56205eeeca& a w momecie zakladania blokady stalem tam 8s na nagraniu to widac https://imgur.com/a/n7qRArg

Edytowane przez bartasek

• Moderator

Witam, z tej strony Inspektor Naczelny NetworkTrouble z San Andreas Road Assistance.

Cytat

● Postój/parkowanie w miejscu oznaczonym znakiem "zakaz zatrzymywania się": 400 PLN;

● Pracownik ma prawo nałożyć dodatkową karę w wysokości 250PLN w przypadku, gdy użytkownik pojazdu wykazuje się brakiem kultury lub utrudnia wykonywanie czynności służbowych.
Pracownik zobligowany jest udokumentować ww. czyn, z zastrzeżeniem, że musi on dokonać się na miejscu zdarzenia.

Spoiler
Spoiler

h7Y22cM.pngzZ7bkk6.pngmta-screen_2024-06-29_16-09-43.png?ex=66mta-screen_2024-06-29_16-10-25.png?ex=66mta-screen_2024-06-29_16-10-33.png?ex=66

Kontrolując parking obok giełdy na Linden Stadion zauważyłem twój pojazd zaparkowany w miejscu oznaczonym znakiem "zakaz zatrzymywania się", założyłem blokadę na koło i prosiłem Cię byś opuścił pojazd (zrobiłem to trzy razy), pojazdu nie opuściłeś mimo tego że wiedziałeś jakie będą konsekwencje.

Nie widzę błędu ze strony pracownika, pojazd został odholowany prawidłowo. 

Cytat

● Wyjątkiem od dwóch powyższych punktów jest sytuacja postoju lub zaparkowania w miejscach oznaczonych znakiem zakazu zatrzymywania się lub postoju TAXI, w tym przypadku Pracownik niezależnie od sytuacji oraz tego, czy kierowca znajduje się w pojeździe, czy nie - ma prawo ów pojazd odholować.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin