Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na umefor oskarżony przez Pofturka

Pofturka
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @umefor
    Data i godzina zdarzenia: 20.07.2024 dosyć nie dawno :D.
    Pełen opis sytuacji: Witam! W raz z kolegami chcieliśmy odegrać RP z wypadku, wezwaliśmy SAPD po krótkim czasie przybył oskarżony oraz jego kolega. Przez krótką chwilę kolega oskarżonego stwierdził, że nie ma SAFD ani SAMD więc średnio z RP, lecz pod TABEM były AŻ 3 jednostki SAFD, gdy zwróciłem uwagę, że SAFD jest to mi odpisał "Ale nie mają jednostek" Według mnie jest to po prostu chęć szybkiego zakończenia RP lub lenistwa ze strony FP, pomijając tą sytuacje przejdę do prawidłowej części tej skargi, otóż trochę z kolegami odwalaliśmy, jechaliśmy za radiowozem skracając czy też jeżdżąc pod prąd, jednak oskarżony nie chciał za nami rozpocząć pościgu czy też zatrzymania, a wolał dać warna koledze który jeździł, żeby jeździł "ostrożniej", idąc dalej wspomniana dwójka "Funkcjonariuszów SAPD" zatrzymała się na poboczu, więc razem z kolegą wykorzystaliśmy moment gdy byli S2, i podeszliśmy do radiowozu wykonując animke /kopie. Lecz oskarżony zamiast użyć jakiekolwiek środki przymusu bezpośredniego, wolał dać nam kicka z powodem "animki" dla mnie jest to żenujące zachowanie osoby która jest supporterem i jest na radze frakcyjnej w SAPD, bo zamiast reagować, to woli wykorzystywać swoją rangę administratorską. Podsumowując, lenistwo, brak kompetencji.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: logi oraz ss które wyśle tutaj (logi z kicka są z około godziny 18:00)

https://imgur.com/rxB8p0C

Ja, Pofturka zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez Pofturka
.

Witam, Sergeant II umefor,

Odnosząc się po kolei, jak sam wspomniałeś nie było nikogo z frakcji SAMD, lecz 3 osoby z SAFD, zawiadamiając SAFD o wypadku otrzymałem odpowiedź iż nie ma wolnych zastępów i ciężko określić kiedy będą wolni i pozostawić GPS wtedy postarają przyjechać jak najszybciej, co zrozumiałem jako odstawić wezwanie na "później" lecz z racji iż mam ograniczony czas postanowiliśmy odjechać, nawet próbowałem spróbować zaalarmować batalion medyczny czy wojską straż pożarną, lecz nikogo nie było, 

23 minuty temu, Pofturka napisał:

przejdę do prawidłowej części tej skargi, otóż trochę z kolegami odwalaliśmy, jechaliśmy za radiowozem skracając czy też jeżdżąc pod prąd, jednak oskarżony nie chciał za nami rozpocząć pościgu czy też zatrzymania, a wolał dać warna koledze który jeździł, żeby jeździł "ostrożniej",

Nie wiem czy masz tu się do czego chwalić, będąc na służbie SAPD jak i będąc w administracji jest to tylko mój wybór w jaki będę ingerował w wasze zachowanie.

Dalej 

23 minuty temu, Pofturka napisał:

więc razem z kolegą wykorzystaliśmy moment gdy byli S2, i podeszliśmy do radiowozu wykonując animke /kopie. Lecz oskarżony zamiast użyć jakiekolwiek środki przymusu bezpośredniego, wolał dać nam kicka z powodem "animki" dla mnie jest to żenujące zachowanie osoby która jest supporterem i jest na radze frakcyjnej w SAPD, bo zamiast reagować, to woli wykorzystywać swoją rangę administratorską. Podsumowując, lenistwo, brak kompetencji.

Tak jak pisałem wyżej, jest to mój wybór w jaki sposób was ukaram.

Edytowane przez umefor

46 minut temu, umefor napisał:

Witam, Sergeant II umefor,

Odnosząc się po kolei, jak sam wspomniałeś nie było nikogo z frakcji SAMD, lecz 3 osoby z SAFD, zawiadamiając SAFD o wypadku otrzymałem odpowiedź iż nie ma wolnych zastępów i ciężko określić kiedy będą wolni i pozostawić GPS wtedy postarają przyjechać jak najszybciej, co zrozumiałem jako odstawić wezwanie na "później" lecz z racji iż mam ograniczony czas postanowiliśmy odjechać, nawet próbowałem spróbować zaalarmować batalion medyczny czy wojską straż pożarną, lecz nikogo nie było, 

Czasu na akcje RP nie miałeś, ale żeby bezczynnie jeździć po SF, a potem w LS to już czas na to miałeś tak? XD

Funkcjonariusz wszystko wyjaśnił wyżej. To, że były osoby z SAFD na służbie nie oznacza, że byli oni w tamtym momencie dostępni do wezwań, co tylko uświadamia fakt, że dali informację o braku dostępnych jednostek i poprosili o zostawienie lokalizacji. Co do kary za animację również wszystko zostało wyjaśnione - to osoba wybiera w jaki sposób Cię za to ukara, a to, że oskarżony jest członkiem ekipy serwera, otworzyło mu tylko więcej możliwości, nie ma nałożonego obowiązku działania jako funkcjonariusz. Jeśli uważasz, że oskarżony postąpił źle wykorzystując rangę do ukarania Cię, masz możliwość złożenia skargi w odpowiednim dziale do składania skarg na członków ekipy, gdyż ja nie mam do tego kompetencji, aby w tym kierunku działać. Natomiast jeśli chodzi o wszystko, co związane z frakcją - brak błędu ze strony funkcjonariusza.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin