Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

[S] Stratum Wagon

Kamykowskyyy
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Treść wątku:
Model: Stratum
ID: 69016
Pojemność silnika: 1.6
Przebieg pojazdu: 1409.8
Dodatki: Felgi (1097)
Cena: oferty 35k+
Coś od siebie: Witam, sprzedam Stratumka Wagona z bardzo małym przebiegiem 1409 km, kupiony w salonie przez mojego przyjaciela ok. półtora temu, odkupiony przeze mnie jakoś pod koniec tamtego roku, miał być mały projekt (wszystkie upy, pełne vizu, mam nawet dalej zapisane części, jakie miał dostać itd.), natomiast znalazło się inne fajne autko, które doprowadzam powoli do FT. Jestem zmuszony sprzedać, ponieważ marnuje się w przechowalni (wyciągnięty do zdjęć, nie używany od marca tego roku), a ja raczej nie wykorzystam już go do niczego. Felgi pasujące są, kolor polecił znajomy także taki dałem, gdy go kupowałem. Jeżeli się sprzeda - fajnie, niech ktoś się cieszy :) Jeżeli nie, będzie siedział przy domku i czekał na lepsze czasy. 
SS’y: https://imgur.com/a/IbQsI0P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin