Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Bullet 2.0 ! OKAZJA!!!!

Grabsio311
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Model:Bullet
V-Max:240
Pojemność silnika:2.0
Przebieg:900km 
Usterki:Brak
Cena:Licka od : 500k KT:730k Możliwosć krótkich rat  od kwoty 500k 
ID:7306
Kolor:czarny czerwony pasek 
Tuning:Up1 Up2 czerwony licznik 2 klucze rejka:BESTIA  ogranicznik wykrywacz radarow stereo  fele  cb radio OGÓLNIE AUTO NIE POSIADA TYLKO HYDRY ORAZ ATRAPY NITRA RESZTE POSIADA 
Kolor świateł:ciemny czerwien
SS'y:Do obejrzenia na serwerze 
Zapoznałem się z regulaminem, będę go przestrzegać oraz liczę się z jego konsekwencjami:Grabsio311 

To 1,6 za 500k kupisz ale nie 2,0 

Nie wprowadzaj graczy w błąd,odkąd weszły pojazdy elektryczne w obieg,to większość aut straciło przez nie na wartości,ponieważ są lepsze osiągami,teraz to na luzie kupi się takie bulleta z lpg i jakimiś drobiazgami za 500k,tak z silnikiem 2.0 ;) Teraz bulleta 1.6 idzie kupić za 300-360k ;) Więc wiesz,nie wiesz to się nie wypowiadaj.Tak wiem że od 500k licka,ale może Cie ta oferta zainteresować,400k od ręki bez żadnych rat.

Pozdrawiam jak kupisz bulleta  500k 2,0 xd kupilem to 1,6 za 500k z wiekszym przebiegiem nie wiesz no coment :)

XDD Byłem supportem i widziałem twoje transakcje,Nawet jakbyś za  tyle kupił,to byś mega przepłacił. Moja oferta aktualna. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin