Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Bullet 2.0 ! OKAZJA!!!!

Grabsio311
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

To 1,6 za 500k kupisz ale nie 2,0

Nie wprowadzaj graczy w błąd,odkąd weszły pojazdy elektryczne w obieg,to większość aut straciło przez nie na wartości,ponieważ są lepsze osiągami,teraz to na luzie kupi się takie bulleta z lpg i jakimiś drobiazgami za 500k,tak z silnikiem 2.0 ;) Teraz bulleta 1.6 idzie kupić za 300-360k ;) Więc wiesz,nie wiesz to się nie wypowiadaj.Tak wiem że od 500k licka,ale może Cie ta oferta zainteresować,400k od ręki bez żadnych rat.
Heh ciekawe, a ty za swojego Bulleta 1.6 na lampach ile Chciałeś? Czyli sugerujesz, że Bullet 2.0 prawie full tune jest warty 500k?! Bo nawet po kalkulacjach mi wychodzi ponad 900k* ;_; to jest poprostu tak jak w temacie "OKAZJA", bo jest dużo więcej wart, w czym pojazdy elektryczne są lepsze? Na Pewno nie w osiągach....

* - (za Mojego Bulleta Bynajmniej. [Klik w "Mojego Bulleta" ])

To 1,6 za 500k kupisz ale nie 2,0

Nie wprowadzaj graczy w błąd,odkąd weszły pojazdy elektryczne w obieg,to większość aut straciło przez nie na wartości,ponieważ są lepsze osiągami,teraz to na luzie kupi się takie bulleta z lpg i jakimiś drobiazgami za 500k,tak z silnikiem 2.0 ;) Teraz bulleta 1.6 idzie kupić za 300-360k ;) Więc wiesz,nie wiesz to się nie wypowiadaj.Tak wiem że od 500k licka,ale może Cie ta oferta zainteresować,400k od ręki bez żadnych rat.

RasTi kolego, pamiętaj że to nie Ty ustalasz cenę auta, tylko Grabsio. Nie chcesz - nie bierz. Nie wiem czemu, ale Grabsio podaję swoją cenę, nie zmusza nikogo do kupna auta, kto chce, to kupi, a jak np widać, Dominik daje tyle:

600k

Oprócz tego drogi RasTi, mając taką gotówkę wątpię w to, że osoba zarobiła to wszystko na pracach i nie wie nic o handlu, wręcz przeciwnie, wydaje mi się, że zna się bardzo dobrze na handlu, wie w jakiej cenie jest Bullet w salonie czy tym podobne... Uzna za zysk, to kupi, uzna że to za dużo, to nie kupi, ale pamiętajmy, że to dalej auto gracza Grabsio i sprzeda za tyle, ile będzie chciał, oprócz zaniżania ceny auta.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin