Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wywiad z Police Officer II og.ruddyy0.

Patryk99
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

5wNnuaX.png
Witajcie czytelnicy z tej strony Reporter Specjalista @Patryk99 z Redakcji 4Life News. Zapraszam Was dzisiaj na wywiad z Police Ofiicer II @og.ruddyy0.
5D4B3bb.png

0fSAIBU.gif

5D4B3bb.png
P- Patryk99
o- og.ruddyy0
5D4B3bb.png

P- Witam, z tej strony Reporter Specjalista Patryk99 z Redakcji 4Life News. Czy byłbyś chętny udzielić mi wywiadu?
o- Tak z chęcią odpowiem na pytania. 

P- Na start, opowiesz nam coś o sobie?
o- Mam na imię Filip, pochodzę z woj. Mazowieckiego, aktualnie uczęszczam do 3 klasy LO.

P- Jak wyglądały twoje początki na serwerze?
0- 
Moją przygodę z serwerem zacząłem 12.11.2021 za namową kolegów i nudą na kwarantannie, z początku jak to każdy nie wiedziałem bardzo co i jak i kolega zawiózł mnie na magazyn, popracowałem trochę w owej pracy i zakupiłem swoje pierwsze premium+ potem wleciało, 200 LP zacząłem, pracować na lawetach jednak lp nie leciało, tak jak na magazynie więc do niego powróciłem i pracowałem tam do wbicia 500 LP, żeby zacząć pracować na kurierze. Za pierwsze zarobione pieniądze odkupiłem, od kolegi czarnego Pereniala, a potem to już zleciało.

P- Jaki posiadasz staż na serwerze?
o- Na serwerze przegrałem już ponad 2300 godzin, za chwilę stukną mi 3 lata grania.

P- Co zdobyłeś podczas twojej całej rozgrywki na serwerze?
o- Pod czas mojej rozgrywki zdobyłem kilku wspaniałych przyjaciół, między innymi za sprawą już nieistniejącej organizacji Żelaźni gdzie z początku rozgrywki i wbiciu progu 1000 LP dołączyłem tam, w dniu 22.02.2022 i moja historia z tą organizacją ciągnęła się dość długo, bo aż do listopada 2022 gdzie przez ten czas byłem pomocnikiem zarządu, potem V-Liderem a na samym końcu Liderem, lecz niestety organizacja upadła przez brak graczy.

P- Skąd wziąłeś pomysł na nick?
o- Nicku używam od dobrych paru lat a dokładnie to 6, pewnego dnia przez pomarańczowe rolety w szkole i słoneczne światło, wyglądało, tak jakbym był rudy no i od tego czasu tak zostało.

5D4B3bb.png
bXpzC9M.gif

5D4B3bb.png

P- Należysz do frakcji S.A. Police Department, przybliżysz czytelnikom, na czym polega właśnie ta frakcja?
o- Głównie to frakcja polega na odgrywaniu RP jak większość frakcji, jak i pościgach, ale również na dobrej zabawie.

P- Dlaczego wybrałeś S.A. Police Department?
o- Od 2 lat a dokładnie to od wakacji 2022 chciałem dołączyć do ów frakcji, dużo się słyszało, jak to wygląda i jakoś tak ciągnęło mnie tam, lecz plany trochę pokrzyżowały mi pościgi i kartoteka, lecz przestałem utrudniać rozgrywkę funkcjonariusza i po napisaniu wniosku moja kartoteka została, rozwiązana a ja miałem czyste konto, aby dołączyć w szeregi tej frakcji.

P- Do jakiej dywizji najbardziej chciałbyś dołączyć i dlaczego?
o- Aktualnie jeszcze do końca nie zapoznałem się z tą frakcją, żeby tak w 100% wiedzieć i na chwilę obecną nie mam takiej dywizji, do której bym chciał dołączyć.

P- Co uważasz o społeczności tak zwanych ,,kinderków”?
o- Myślę, że to samo co każdy, kto miał z nimi do czynienia na tym serwerze. Utrudniają rozgrywkę na serwerze przez swoje odwalanie lub inne przewinienia, jak np. cheaty na serwerze gdzie ostatnio masa "kinderków" tworzy nowe konta i odwala na serwerze.

P- Jakbyś odszedł z SAPD, do jakiej innej frakcji byś się wybrał?
o- Zwiedziłem prawie każdą frakcje na tym serwerze, nie byłem tylko w SAMD, lecz na obecną chwilę po odejściu z SAPD nie dołączyłbym do innej frakcji.

P- Należysz do biznesu Redakcja 4Life News, na czym polega właśnie ten biznes?
o- Biznes myślę, że prawie każdemu graczowi jest znany, zajmujemy się między innymi Plebiscytem Miesiąca, Aktualnościami z serwera, Wywiadami, Księgą rekordów, jak i codziennymi materiałami.

P- Dlaczego wybrałeś właśnie Redakcje 4Life News?
o- Biznes polecił mi jeden z przyjaciół (pozdrawiam @Yaokim), a że aktualnie trwała rekrutacja do biznesu a ja owego szukałem, to stwierdziłem, że napisze podanie.

P- Jakbyś odszedł z Redakcji 4Life News, do jakiego biznesu byś poszedł i dlaczego?
o- Jest dużo ciekawych biznesów, lecz aktualnie na oku nie mam żadnego i nie śpieszy mi się ze zmianą biznesu.

P- Posiadasz ponad 2300 godzin, nie uważasz, że to sporo czasu spędzonego w świecie wirtualnym?
o- I tak i nie, przeliczając, to na dni to jest 95 dni ciągłego grania na serwerze, lecz nie żałuję tych przegranych godzin, tak jak wspomniałem, wyżej poznałem sporo ciekawych osób, z którymi lubię spędzać czas czy to na discordzie grając w inne gry lub też na serwerze.

P- Jaki posiadasz aktualnie majątek, chciałbyś go zwiększyć? Jeśli tak to w jaki sposób oraz o jakie pojazdy?
o- Mój majątek wynosi teraz około 700-750k, jak na tyle godzin przegranych uważam, że jest to mało, lecz trochę go przegrałem, w kasynie trochę też straciłem na sprzedaży aut, żeby kupić inne i zrobić je od 0, jak i również straciłem, go biorąc leasingi w znanym biznesie. Majątek chciałbym zwiększyć i to na pewno, takim małym moim marzeniem serwerowym jest zakup warsztatu tuningowego, a co do aut to na pewno bym odkupił swoje stare pojazdy.

P- Co lubisz robić w wolnym czasie?
o- W wolnym czasie wychodzę ze znajomymi bądź gram.

P- Na pewno masz realne marzenie, przybliżysz nam, jakie ono jest?
o- Aktualnie to zwiedzenie całego świata.

5D4B3bb.png
tJHtAUt.gif
5D4B3bb.png

P- Jaka jest twoja wymarzona kolekcja aut w życiu realnym?
o- Oj.. Tutaj to by nam zabrakło czasu i tekstu na wymienienie wszystkich, lecz z takich ciekawszych Porsche 911 rok 1980, Porsche 918, Camaro SS rocznik `78, stary mustang GT500 67 tak zwana "Eleanor" Nissan Silvia S15, Nissan Skyline R34, jak i R35 Mitsubishi EVO V, oraz lowridera.

P- Czy masz swój ulubiony gatunek muzyczny, jeśli tak to jaki?
o-  Tak szczerze to słucham prawie wszystkiego więc jakiegoś wykwintnego gatunku muzycznego nie mam.

P- Czy chciałbyś w najbliższym czasie obejrzeć jakiś serial lub film, Który ktoś Ci polecił, jeśli tak to, jaki i dlaczego?
o- Aktualnie nie mam takowego.

P- Czy posiadasz swój ulubiony serial lub film, który poleciłbyś innym obejrzeć, jeśli tak to, jaki i dlaczego?
o- Saga filmów "Fast And Furious" z zajawki do motoryzacji, która posiadam od małego.

P- To było ostatnie pytanie, gdyż zbliżamy się ku końcowi, chciałbyś kogoś pozdrowić?
o- Dużo osób się tutaj znajdzie. @Mefju4, @Yaokim, @Patryk99, @wojtek83, @bartoszek., @Sheeker, @Likoss123, @XKrakroX, @dianus, @Mlonskyy, @kvmykk.ogf, @Kr3dka, @Symcio, @ItsTobiasz, @yoshi.rar, @Legancki_Baor, @$Damixpl$, @KrzychuL_, @erorek., @vvg.

5D4B3bb.png

QPn3PQd.png

Autoryzował:  @Kr3dka

5wNnuaX.png

Edytowane przez Patryk99

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin