Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na członka frakcji Transport of San Andreas: Pawi.

.Dejw.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Treść wątku: Brak kultury ze strony  obu pracowników frakcji TSA. Brak wykonanego zlecenia od pracownika Pawi. .

Twój nick: Dejw_W_Kisielku

Nick oskarżonego członka frakcji: @Pawi.

Powód napisania skargi: Pawi. wraz z z Bulis w mojej ocenie nie wywiązali się ze swoich zadań. W szczególności Pawi.

Dowody:  https://www.youtube.com/watch?v=AXH-q2C4-8o

Opis Sytuacji:

Chciałem przejechać do przechowywalni pojazdów. Jestem świadomy, że do TSA wsiada się do pierwszej z brzegu taksówki tak więc do niej wsiadłem. W pierszej taksówce kierowcą był Pawi. . Gracz ten raczej
nie był zainteresowany swoją pracą, a raczej czymś innym, w związku z powyższym udałem się do drugiej dostępnej taksówki. Gracz Bulis, oświadczył, że mam iść do pierwszej taksówki oraz "wisienką na torcie" było pisanie nienamiejscu "XD" na czacie. Naprawdę mnie to wkurzyło i skłoniło do straty 20min swojego życia na napisanie tejże skargi.
Całkowity brak kultury u obu graczy tj. Pawi. i Bulis, aczkolwiek skargę piszę na gracza Pawi., ponieważ powinien wykonać usługę bo był pierwszy na postoju taksówek. Gracz Bulis też nie jest bez winy bo mógł swojemu koledze z frakcji zwrócić uwagę albo poprostu napisać "do 1 taxi zapraszam" i nie pisać kolejnych niepotrzenych dopisków typu "XD".

Edytowane przez Dejw_W_Kisielku
poprawnienie literówki i wyjustowanie tekstu

Witam Patrząc na treść nagranie to ja nie widzę w mojej osobie brak kultury oraz  Brak wykonanego zlecenia od pracownika jak to jest napisane w treści skargi  

1 Podszedłeś do mnie na spawn pisałeś przechowywania ja w tym czasie pisałem z Graczem Bulis o frakcji, Nagle dałem ci binda ze poproszę 25 pln za przejazd taxi a ty poszedłeś do drugiej taxi taxi  ze niby ciebie olałem a potem to ty napisałeś do nas  obraźliwe słowo.

Edytowane przez Pawi.

Nie rozumiem, gdzie widzisz tutaj brak kultury ze strony pracowników TSA. Jedyną osobą, która zachowała się niekulturalnie, jesteś ty, pisząc niestosowny zwrot, którego już nie będę tutaj cytował. Druga kwestia przez ciebie zarzucana to ''brak wykonanego zlecenia'', z filmu, który zamieściłeś pracownik @Pawi. wysłał bind z prośbą o wpłatę kwoty początkowej, po czym wysiadłeś z pojazdu. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin