Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika Broqq, oskarżony przez Jezus_Na_Fazie.

Groda.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Jezus_Na_Fazie
Nick osoby oskarżonej: @Broqq
Powód napisania skargi: Witam, problem wygląda następująco, posiadam dom z podjazdem zaraz obok parkingu pracy nurka (ID520). Pozostawiłem na nim swój pojazd PCJ-600 i wyszedłem z serwera (dowod nr 1.). Wróciłem po godzinie 22 na serwer a mój motocykl znajduję się na parkingu policyjnym z mandatem 1000pln za "Brak opłaty parkingowej na parkingu płatnym" (dowód nr2.). Napisałem do @Broqq z zapytaniem czy dostanę od niego screenshot'a skąd był zabierany pojazd, odpowiedział, że nie ma problemu i wysłał ss który wygląda w ten sposób (dowód nr3). Jak można zauważyć na screenshocie od pracownika, pojazd znajduje się na parkingu o godzinie 20:22 według czasu z ss pracownika i jest nieopłacony od 16 minut czyli od godziny 20:06 gdzie wtedy nie było mnie na serwerze. Od czasu mojego wyjścia do przyjazdu @Broqq mineło 56 minut co oznacza, że nie stał on na  tym parkingu tylko, chwilę temu wspomniany osobnik go musiał przestawić i  odczekać te 16 minut i wstawić na pp jako bez biletu.  Oczekuję zwrotu kosztów mandatu
Dowody: 
1.     [2024-09-28 19:09:58] [Output] :  ⊚ Zgaszono silnik pojazdu 
Sekundę po tym wyszedłem z serwera, nie mam nic wiecej w logach jako dowód o której wyszedłem. Jeżeli mogę gdzieś to sprawdzić poproszę o pomoc w tym temacie.

2.  https://imgur.com/Eg6SDiB
Ss z parkingu policyjnego 

3. https://imgur.com/a/95pVuEP
Ss od pracownika.

Gracz został poinformowany o skardze na czacie prywatnym na serwerze 

Edytowane przez Jezus_Na_Fazie

Witam, więc tak. Zacznę od tego że pojazd został odchowany z wyżej wymienionego powodu co potwierdza tylko dowód który został załączony do skargi. (Nr. 3) 

Logi które otrzymałem od Administratora Virlaen. zostaną przekazane osobie rozpatrującej ową skargę. Zgodnie z zaleceniem wyżej wymienionego Administratora. 

W swoim działaniu nie widzę żadnego błędu i wszystko zrobione zostało zgodnie z procedurami. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin