Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na KubiNXooN - oskarżony przez Rosolinho

Rosolinho
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: KubiNXooN
    Data i godzina zdarzenia:  2024-10-05 - 19:38
    Pełen opis sytuacji: Witam, zauważyłem ze jest Police Department na strefie DM więc postanowiłem że wejdę się postrzelać, dostałem z strzelby od funkcjonariusz sheba zakuł mnie wsadzi; do radiowozu wszystko ok, motor zostawiłem w miejscu (dowód nr1), zostałem wsadzony do jaila na 1h za: Pół godziny za wpis oraz pół godziny za ostrzał do PD. Wracam i widzę ze motor został wsadzony do parkingu policyjnego za kwotę 2,5k (dowód nr2). Według mnie pojazd nie blokuje przejazdu ponieważ był on zostawiony za niezniszczalną barierką.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:

Spoiler

(1)w2QY3d0.png

(2)A04AL4Y.png

Ja, Rosolinho zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

• Administrator

Witaj, Lieutenant KubiNXooN, Police Department.

Motocykl Twój, mimo że był postawiony przy niezniszczalnym drucie, w dalszym ciągu znajdował się na jezdni, został on według zasad panujących wewnątrz frakcji odpowiednio zgłoszony i odholowany.

Nie mam nic więcej do dodania, zaczekam na werdykt Executive Staff.

7 godzin temu, KubiNXooN napisał:

Witaj, Lieutenant KubiNXooN, Police Department.

Motocykl Twój, mimo że był postawiony przy niezniszczalnym drucie, w dalszym ciągu znajdował się na jezdni, został on według zasad panujących wewnątrz frakcji odpowiednio zgłoszony i odholowany.

Nie mam nic więcej do dodania, zaczekam na werdykt Executive Staff.

Funkcjonariusz wyjaśnił. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin