Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wymiana oświetlenia przed zbliżającą się zimą.

PicoBello*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

5wNnuaX.png

Witajcie drodzy czytelnicy! Z tej strony Redaktor Specjalista @PicoBello* z Redakcji 4Life News. Serdecznie zapraszam Was do przeczytania mojego nowego materiału. Miłego czytania!

5D4B3bb.png

hhtWEOi.png

5D4B3bb.png

Dzisiaj, a dokładniej 9 października 2024 roku, około godziny 18:00 zauważyłem podczas zjazdu na bazę redakcji pewne zdarzenie. Otóż pracownik SARA wymieniał oświetlenie w latarni drogowej. Wszystko było wykonane wzorowo... Początkowo miejsce prac zostało należycie zabezpieczone. Później pracownik @pozi. przystąpił do wyciągnięcia sprzętu, który był niezbędny do wykonania prac. Podczas przyglądania się i wykonywania fotografii, zauważyłem, jak pracownik, znając zasady Bezpieczeństwa i Higieny Pracy odłączył również zasilanie, by bezpiecznie wymienić żarówkę. Po wymianie przepalonego oświetlenia na nowe pracownik, by mieć pewność, że jego praca została wykonana prawidłowo, sprawdził działanie oświetlania, które po wymianie żarówki działa w końcu prawidłowo. Teraz kochani czytelnicy nasuwa się pytanie... Czy to polecenie burmistrza, czy może odgórny przykaz Głównego Inżyniera San Andreas Road Assistance? Tego niestety nie wiemy, jednak z pewnością jest to dobra decyzja, aby zwiększyć bezpieczeństwo na drogach zimą, kiedy noce są dłuższe. Kończąc, pozostaje nam obywatelom stanu San Andreas tylko podziękować dla frakcji SARA za swoją ciężką pracę!

5D4B3bb.png

FOoxOME.png

5D4B3bb.png

Ponadto udało mi się porozmawiać z pracownikiem wykonującym prace na miejscu - Budowlany @pozi.. Serdecznie zapraszam!

PB - PicoBello*
P - pozi.

5D4B3bb.png

PB: Uszanowanie! Z tej strony Redaktor Specjalista PicoBello* z Redakcji 4Life News. Czy mógłbyś mi udzielić krótkiego wywiadu odnośnie do ostatniego zdarzenia?
P: Witam, z tej strony Budowlany pozi. z San Andreas Road Assistance. Oczywiście! Z chęcią opowiem o tym zdarzeniu.

PB: Wspaniale! Czy możesz mi powiedzieć, czego dotyczyło ostatnie zdarzenie?
P: Ostatnie zdarzenie dotyczyło przepalonej żarówki w Los Santos na dzielnicy Rodeo.

PB: Rozumiem. Czy wymiana oświetlenia latarni przed okresem zimowym poprawi bezpieczeństwo na drogach?
P: Uważam, że na pewno sprawi to lepszą widoczność dla kierowców, co z pewnością w zimę będzie o wiele bezpieczniejsze, ponieważ jak wiemy zimą, warunki pogodowe nie sprzyjają.

PB: Jak ciężka jest wymiana żarówek w latarni?
P: Wymiana żarówki nie jest bardzo skomplikowana, trzeba pamiętać, aby dla własnego bezpieczeństwa wyłączyć zasilanie w lampie. Następnie zdejmujemy oprawę i wymieniamy żarówkę na nową.

PB: Dziękuję bardzo za udzielenie mi odpowiedzi, spokojnej służby.
P: Również dziękuje bardzo za możliwość opowiedzenia trochę o mojej pracy. Miłego dnia!

5D4B3bb.png

Dziękuję za wytrwanie do końca. Ponadto zachęcam do zostawienia polubienia i komentarza, a jednocześnie do czytania moich dalszych materiałów.

5D4B3bb.png

Vqm7haN.png
Autoryzował: @MateuszXQ

5wNnuaX.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin