Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o zdjęcie z czarnej listy KSF- matek74pl

matek74pl
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam szanowną Komisje Spraw Frakcyjnych.

Jest to mój pierwszy wniosek.

Dnia 23.01.2024r. zostałem wpisany na czarną listę z powodu karygodnego zachowania podczas
służby oraz niegodnego reprezentowania frakcji, godząc tym samym dobre imię frakcji.

Chciałbym wyrazić głęboką skruchę moją apelacją i przeprosić, że doszło do takiej sytuacji z moją
osobą, w pełni rozumiem, że było to niewłaściwe, nieodpowiednie oraz rażące w oczy zachowanie..
W pełni rozumiem zastosowaną karę oraz szczerze przemyślałem swoje zachowanie i zrozumiałem, że
ta sytuacja nigdy nie powinna się wydarzyć. Nie jestem typem odwalacza, oraz nie mam problemu
z regulaminami i zasadami gry, tę sytuację raczej określiłbym jako "chwilą słabości",
zapomnieniem się i wyłączeniem myślenia o konsekwencjach przez porę oraz atmosferę, jaka panowała
w chwili tej sytuacji..

Nim przytoczę sytuacje, chciałbym zaznaczyć, że trochę czasu minęło i mogłem o czymś zapomnieć.

Nie pamiętam, jak dokładnie wszystko się zaczęło, wróciłem z s2 i zobaczyłem, że kanały z ratownikami
SAMD zostały połączone na mumble. Była to sobota lub niedziela, późne godziny, jeśli dobrze
pamiętam 1:00 lub 2:00 w nocy. Nie było żadnych zgłoszeń, więc siedzieliśmy na koszarach i
rozmawialiśmy na mumble z medykami, którzy wtedy nas odwiedzili w remizie. Zrobiła się sielankowa
atmosfera, było miło i śmiesznie. Dwóch kolegów z frakcji drażniło się, między sobą dla zabawy i
w pewnej chwili ktoś krzyknął "przywal mu", wtedy się zaczęło. Z pomocą panelu blokad zrobili małą
arenę, na której przy pomocy gaśnic zaczęli walczyć. Na początku oglądałem "widowisko" za
pomocą drabiny z panelu, lecz potem przenieśliśmy się do budynku, (5 osób, które dostały black liste,
w tym ja oraz medycy). Wtedy u mnie nastąpiła "chwila sielanki" i dołączyłem do "zabawy", która
potem się zakończyła. Po wszystkim poszedłem spać. W poniedziałek odbyło się spotkanie z zarządem
oraz komisją, na którym nie mogłem się wstawić z powodu pracy, wtedy na początku zadecydowano
ukarać nas zwolnieniem z frakcji oraz banem na trzy miesiące, jednak na następny dzień Komisja
Spraw Frakcyjnych zadecydowała dodatkowo o czarnej liście.

Jest mi naprawdę wstyd z powodu zaistniałej sytuacji. Zrozumiałem, że niezależnie jaka pora lub
atmosfera by panowała, nie powinienem zapominać o zdrowym rozsądku oraz konsekwencjach, jakie mogą
nieść głupie decyzje. Wyciągnąłem wnioski z całej sytuacji i zrozumiałem, że śmieszki śmieszkami,
ale pewna granica jednak musi być.

Za pozytywne rozpatrzenie apelacji serdecznie dziękuje.

Z wyrazami szacunku,

@matek74pl

• Starszy Administrator

Wspólną decyzją Komisji Spraw Frakcyjnych Twój wniosek zostaje odrzucony. Od wykroczenia, jakiego się dopuściłeś, minęło za mało czasu, abyśmy mogli Ci ponownie zaufać. Oprócz tego Twoja aktywność na serwerze nie jest zadowalająca, przez co nie mamy również jak jednoznacznie stwierdzić, że faktycznie się zmieniłeś. Kolejny wniosek napisz po nowym roku.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin