Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wywiad z Menadżerem Studia Filmowego Lexusek

RS3
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

5wNnuaX.png

Witam wszystkich! z tej strony Młodszy Redaktor @RS3 z Redakcji 4Life News. Zachęcam wszystkich do przeczytania wywiadu z Menadżerem Studia Filmowego @Lexusek.

Linie-poziome-z-logiem-i-bez
R - RS3
L - Lexusek

R: Cześć, z tej strony Młodszy Redaktor @RS3 z Redakcji 4Life News. Mógłbym zadać Ci kilka pytań?
L: Sjemano ja jestem Lexusek. Tak jak najbardziej.

R: A więc na samym wstępie mógłbyś przedstawić nam swoją osobę?
L: Najgorsze pytanie tak szczerze. Mam na imię Michał mam 22 lata, urodziłem się w sierpniu. „Kocham gotować” i uwielbiam wszelki content dookoła tego związany, oraz lubię obejrzeć czasem dobry serial.

R: Elegancko, a czym zajmujesz się na co dzień?
L: Na tę chwilę nie posiadam pracy, więc często jestem nianią swoich młodszych braci. A poza tym no co: komputerek.

R: Przechodząc już w świat gier, jak poznałeś scenę MTA?
L: Może zacznijmy od Tego, że Gta San Andreas to moja gra dzieciństwa i grałem w nią od zawsze. MTA wydaję mi się, że pokazał mi przyjaciel, którego znam, od kiedy pamiętam. Więc za dzieciaka graliśmy na jakiś serwerach drifterskich oraz takich RPG.

R: Okej, a dlaczego wybrałeś akurat serwer 4Life, a nie na przykład jakiś inny serwer konkurencyjny?
L: To jest tak naprawdę ciężkie pytanie, no bo sam nie wiem. Miałem długą przerwę od MTA, ale z racji, że mam do niego duży sentyment no to 1 kwietnia 2020 postanowiłem sobie zobaczyć, jak to wygląda po latach, a czemu wybrałem 4Life no pewnie dlatego, że zobaczyłem, że ma najwięcej osób, bo był to okres gdzie serwer przez większość czasu, był pełny, bo była ta cała „pandemia".

R: Dobrze, a opowiedziałbyś nam troszkę o swoich początkach na serwerze?
L: Gdy zrobiłem konto, jak pisałem przed chwilą, to przez pierwszy rok byłem raczej niedzielnym graczem. Wbijałem pojeździć trochę na kurierce, bo to moja ulubiona praca była na tamten moment albo pobiegać jeszcze na starym magazynie i pośmieszkować z ludźmi tam.

R: Na swoim koncie zgromadziłeś 3297 godzin, jest to naprawdę spory czas, czy żałujesz, jakiejkolwiek godziny spędzonej na serwerze?
L: Dla jednych to całkiem dużo godzin dla drugich średnio, ale ja za to, raczej nie żałuję niczego. Poznałem tak wiele ciekawych ludzi, z którymi mam kontakt już od ponad 2 lat. Wydarzyło się tak dużo ciekawych momentów i akcji, które ze znajomymi często sobie wspominamy.

R: Oki, jak wygląda twój majątek aktualnie?
L: Na sam początek tylko chciałem powiedzieć, że mi na majątku nigdy jakoś bardzo nie zależało i raczej skupiałem się na tym, żeby się dobrze bawić na serwerze, ale co do mojego majątku no to tak: na koncie mam niecałe 3 miliony, których jakoś nie mam ochoty wydawać. A co do furek: no to mój kochany euros ft 2.2 na nitro, FCR-900 2.2, Nagoya 1.6 no i jakieś gruziki: bandito, perek na id, majtestic, emperor, manana, klocek, oraz Itoku, które bardziej należy do mojej starej organizacji Vibe.

R: Dobrze, a skąd u Ciebie takie zamiłowanie do pojazdu marki Euros, ponieważ niejednokrotnie wspominałeś o tym na swoich filmach oraz na serwerze?
L: To jest całkiem ciekawe pytanie. Bo mam go od bardzo dawna. Był on pierwszą moją lepszą furką, którą kupiłem. Co ciekawe zastanawiałem się wtedy nad zakupem jego albo alphy, on stał w salonie, więc on został zakupiony. Z racji, że moim ulubionym kolorem jest czerwony, dałem do niego takie lampy. Wiedziałem, że są one na 4Life memem, co mi zbytnio nie przeszkadzało. Po zamontowaniu ich wiele osób się śmiało z niego, że jest czerwony na redach. A ja, zamiast się na to denerwować, sam w to brnąłem i zrobiłem z Tego auta mem. Od początku chciałem mieć auto, z którego będę kojarzony i mi się udało. Nawet, teraz gdy jadę innym autem, to większość osób mnie nie zaczepia, a gdy jadę nim od razu albo się zatrzymują, albo cofają, albo po prostu coś do mnie piszą na /pm.

R: Skąd u Ciebie padł pomysł na nick Lexusek?
L: Na to pytanie mi jest ciężko odpowiedzieć, bo dałem sobie taki nick dawno temu. Miałem kiedyś inne nicki, ale postanowiłem zmienić i dać sobie nowy. Chyba jakaś reklama mi się Lexusa wyświetliła i jakoś mnie tak naszło. Ale od jakiegoś czasu zastanawiam się, czy nie zmienić swojego nicku.

R: Dobrze, kiedyś posiadałeś własną organizacje Vibe, lecz oddałeś ją innej osobie skąd u Ciebie taka decyzja?
L: To jest nieco skomplikowane. Od początku organizacja była robiona przeze mnie i jeszcze przez jedną osobę. Umówiliśmy się tak, że ja będę twarzą, a on będzie zarządzał. Każdy, kto był w jakieś organizacji, na serwerze wie, że są wzloty i upadki. Nam na początku szło super, a potem zaczęły się pojawiać komplikację. Z czasem udało się to naprawić. Ja pod koniec mojej kadencji liderskiej się nieco odciąłem i przestałem udzielać, chciałem też poznać nowe osoby, nowe community i oddałem lidera.

R: Twoja organizacja nazywała się Vibe skąd taka nazwa?
L: Przed jej powstaniem dużo siedzieliśmy na vc i gadaliśmy ze sobą i druga osoba, z którą tworzyłem organizację, „Lajt” wpadł na pomysł nazwy „Vibe” i nam wszystkim się to bardzo spodobało.

Z9b5jB9.gif

R: Dnia 17 października tego roku zdałeś pomyślnie okres próbny w Studiu Filmowym oraz zostałeś awansowany na Menadżera, mógłbyś nam opowiedzieć, jakie wtedy towarzyszyły Ci emocję?
L: No ucieszyłem się, wiadomo, lecz może to nie skromnie zabrzmi, ale czułem i wiedziałem, że się dostanę, bo moim zdaniem byłem bardzo dobrym kandydatem.

R: Dlaczego akurat wybrałeś Studio Filmowe?
L: Na to złożyło się kilka aspektów. Po pierwsze nie lubię odgrywania RP na naszym serwerze, więc frakcje mi kompletnie się nie podobają. I biznesy, w których ono występuje też. Wybrałem Studio Filmowe, bo uwielbiam tworzyć kontent. Chciałem też mieć aparat zawsze pod ręką na serwerze i set_time. Też było w biznesie wiele osób, które znałem.

R: Co należy do twoich codziennych obowiązków?
L: Moim głównym obowiązkiem jest tworzenie TikToków i wszystko z Tym związane oraz dawanie awansów osobą, które na to zasługują.

R: Odbiegając już od świata gier, również posiadasz swój kanał na platformie YouTube. Mógłbyś nam troszkę opowiedzieć skąd pomysł, aby zacząć działać na YT?
L: Tak jak wspomniałem, uwielbiam tworzyć kontent. Od dzieciaka zawsze coś tworzyłem, bo lubię to robić i sprawia mi to po prostu przyjemność. A dzięki nagrywaniu MTA mam większą przyjemność grać po prostu.

R: Czy planujesz być kiedyś regularny, jeżeli chodzi o wrzucanie filmów?
L: Ja mam dużo ambitnych planów i tak planuje, ale czy to zrobię? Ciężko powiedzieć. Bo ja nagrywam, wtedy gdy mam ochotę, nie lubię robić czegoś na siłę. Czasem nagrywam 3 filmy i wrzucam je dzień po dniu, a czasem jest ponad miesięczna przerwa. Może kiedyś się uda być regularnym...

R: Nagrywając filmy, również można sobie zarobić, mógłbyś nam zdradzić, ile zarobiłeś w swoim najlepszym miesiącu a ile w najgorszym miesiącu?
L: Można zarabiać, wiadomo. Tylko ja niestety nie mam odblokowanego zarabiania. Więc jeśli się udaję to głównie, gdy robię live, bo o dziwo ludzie chcą mi wysyłać wtedy pieniądze. Jest to hajs w granicach kilku stówek.

R: Z mojej strony to już wszystko dziękuję Ci za udzielenie odpowiedzi na moje pytania, Chciałbyś może jeszcze kogoś pozdrowić?
L: Nie ma za co, sam myślę o przeprowadzaniu wywiadów u siebie na kanale z ciekawymi personami, więc było to dla mnie mega fajne, że sam taki wywiad mogłem dać. A pozdrowić chciałem @SirHerbatnik*, organizację Vibe oraz Infinito no i oczywiście @SprytsBeng.

Dziękuję za przeczytanie relacji do końca, zachęcam również do przeczytania innych materiałów zamieszczanych przez biznes Redakcja 4Life News.

X01rPwz.png

Autoryzował: @kvmykk.ogf

5wNnuaX.png

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin