Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o zdjęcie z czarnej listy Rae

Rae
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Rae
Login: Lotusey
Data wpisania na listę: 23.07.2024
Powód wpisania na listę: Wyjście z discorda biznesowego
Dlaczego mamy cię usunąć z czarnej listy?: Główny powód co się tak wlaściwie stało został przedstawiony liderowi Panu Tobiaszowi, lecz niestety za późno. Ale po krótce - zaszło to w dosyć krytycznym momencie w moim życiu prywatnym i nastąpiły pewne komplikacje. Wiem, że były próby kontaktu ze mną w tej sprawie (po niezrozumieniu się nawzajem z "odejściem"). Niestety, jako że byłem za granicą, w tamtym momencie kontakt był bardzo utrudniony i opóźniony. Zgodnie ze stanowionym prawem zostałem ukarany i rozumiem powód (nie mam żalu do Komisji Spraw Biznesowych oraz zarządu 4Life Cinema Center). Chciałbym spróbować znowu swoich sił (o ile będzie taka możliwość), aby móc wrócić w szeregi biznesu, z którym byłem można powiedzieć od początku. Nie licząc tej sytuacji oraz starej (o której Greyna pewnie pamięta) nie robiłem problemów dla zarządu czy biznesu.
Coś od siebie: Od tamtego momentu dużo się zmieniło i zrozumiałem tutaj swój błąd. Liczę na przychylne rozpatrzenie tego wniosku oraz nie chciałbym, aby taka sytuacja nigdykolwiek się potwórzyła. 

1.  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin