Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o przyjęcie do biznesu 4Life Cinema Center - Rae

Rae
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Lotusey
Nick: Rae
Serial: 15EA635135F1AC21633135BD108BC620
Czas spędzony na serwerze: 5617h
Kary serwerowe: Brak
Przedstawienie swojej osoby: Witam wszystkich rozpatrujących wniosek, z tej strony Rae. Piszę ten wniosek, aby móc ponownie wrócić w szeregi biznesu. Jako, że byłem już w tym biznesie wcześniej (poprzednia moja kadencja skończyła się blacklistą - na szczęście sytuacja się wyjaśniła), nie będę miał problemów aby odnaleźć się w swoich obowiązkach jako pracownik oraz, żeby przestrzegać regulamin 4Life Cinema Center (Tak, uwielbiam oglądać filmy) i ogólnego regulaminu biznesów. Jestem osobą, która wykonuje swoje obowiązki w 101% - gdzie mogę to staram się pomóc innym. Poza serwerem swój czas poświęcam przy czytaniu książek, słuchaniu muzyki z lat 80. , 90. , małych robótkach elektrycznych i zgłębianiu wiedzy kulinarnej. Tak mogę zorganizować swój czas na robienie seansów kinowych, aby móc robić normę (lub nawet poza normę). Za swój "cel' serwerowy obrałem zebranie wszystkich pojazdów i wymaxowanie prac, czemu nie. Jeżeli mógłbym prosić, to o dodatkową szansę :)    
Czy posiadasz komunikator Discord oraz Mumble?: Tak
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak
Czy zapoznałeś się z regulaminem biznesu i regulaminem ogólnym biznesów?: Tak

Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin