Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o zdjęcie z Czarnej Listy KSF - d0pakrzakihagilagi

s4_b5
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie, dnia 11/02/2024r. zostałem wpisany na Czarną Listę KSF za następujące przewinienia;
-Naganne zachowanie podczas służby 
-Brak należytego szacunku do przełożonego

Jak najbardziej zgadam się z podjętą wobec mnie decyzją umieszczenia na Czarnej Liście, ponieważ moje zachowanie odbiegało od należytego zachowania członka frakcji.

Jednakże, od tego niemoralnego incydentu minęło już 9 miesięcy, czas ten był dla mnie swego rodzaju szkoła, wiele nowych przeżyć ukształtowało mnie na moim zdaniem lepszego człowieka, który rozumie że poczynił źle i próbuje swoich sił pisząc owy wątek który docelowo może prowadzić do zdjęcia mnie z wyżej wymienionej listy.

Za swoje zachowanie chciałbym bardzo przeprosić Lidera Frakcji TSA do którego owe słowa zostały wypowiedziane, były one po prostu nie na miejscu, zrozumiałem ze był on w tamtym momencie moim przełożonym i po prostu chciał dla mnie dobrze przeprowadzając ze mną rozmowę na komunikatorze głosowym, a ja w tamtym momencie podszedłem do niego lekceważąco dodając swoje niepotrzebne tzw. trzy grosze.

Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego wniosku. 

*Mój poprzedni nick to S4_B5. PID 29589

Wspólną decyzją Komisji Spraw Frakcyjnych twój wniosek zostaje odrzucony. Od zdarzenia upłynęło za mało czasu. Dodatkowo twoja aktywność na serwerze jest znikoma, przez co nie możemy ocenić jak obecnie postępujesz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin