Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na koszk oskarżony przez Goldus

Goldus
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: koszk
    Data i godzina zdarzenia: 2:50
    Pełen opis sytuacji: jechałem z klientem w pracy etransporter przez LS i wjechał jakiś gracz w gracza koszk  i gracz koszk po kolizji z innym graczem stał bokiem stojąc na swoim i przeciwnym pasie i nie zdążyłem wyhamować i uderzyłem w gracza koszk po czym napisałem ze znowu on i włączył koguta i kazał mi zjechać na pobocze
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: niestety ciężko coś udowodnić jak SAPD nie nagrywa zdarzeń a ja nie nagrywam bo to serwer 4life a ja gram 4fun ale nie zgłaszał bym bez powodu
 odrazu Adminowi ksiadznatan i pytał o nagranie od koszk

Ja, <Goldus> zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Uszanowanie Sergeant I Koszk San Andreas Police Department.

Rozwiążemy to krótko i na temat, ja do każdego mam szacunek, to zależy jak ktoś został wychowany. Szkoda, że ty nie masz go dla mnie, i ciągle masz do mnie jakieś chamskie zaczepki (np, Sytuacja z niedawnej nocy) I pisanie do mnie wiadomości, że się mszczę, są nie na miejscu

9 godzin temu, Goldus napisał:

jechałem z klientem w pracy etransporter przez LS i wjechał jakiś gracz w gracza koszk 

Żaden gracz nie spowodował ze mną kolizji, wyjechał mi pod prąd więc się zatrzymałem aby jej uniknąć.

i gracz koszk po kolizji z innym graczem stał bokiem stojąc na swoim i przeciwnym pasie i nie zdążyłem wyhamować i uderzyłem w gracza koszk po czym napisałem ze znowu on i włączył koguta i kazał mi zjechać na pobocze

Stałem bokiem na swoim pasie jak już napisałem wyżej w celu uniknięcia kolizji, dobrze, że przyznałeś się, że uderzyłeś we mnie. Oraz, że stałem na swoim pasie, gdyż potwierdza to, że jechałeś pod prąd. A na serverze prosiłeś o dowód, że pod prąd to ty jednak nie jechałeś. Reszta się zgadza. (Stałem na swoim pasie, ty oraz schafter który jechał przed tobą, wyjechaliście mi praktycznie na zderzenie czołowe.)

niestety ciężko coś udowodnić jak SAPD nie nagrywa zdarzeń a ja nie nagrywam bo to serwer 4life a ja gram 4fun ale nie zgłaszał bym bez powodu
 odrazu Adminowi ksiadznatan i pytał o nagranie od koszk

Na serverze również mówiłeś, że musze ci wysłać nagranie tego zdarzenia, my też nie musimy nagrywać wszystkich interwencji, gdyż zajeło by to nam całe miejsce na dysku.

W skrócie, wyjaśniłeś całą skargę, tylko ją pisząc. Przyznałeś się do wszystkiego sam. Nic więcej do dodania nie mam, może tylko żebyś był milszy w kierunku nie których ludzi. Czekam na decyzję, miłego dnia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin