Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Relacja z zlotu pożegnalnego na G1

Mich*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

POm2o1r.png

Czołem! Starszy Redaktor @og.ruddyy0 oraz Redaktor @Mich* z tej strony, Redakcja 4Life News. W tym materiale zrelacjonowaliśmy dla Was pożegnalny zlot już byłego Reportera Specjalisty, @Patryk99.

Po2AmCf_d.webp?maxwidth=1520&fidelity=gr

SCd0eeS.gif

Dnia 24.11.2024 odbył się zlot na parkingu G1 w Las Venturas, którego organizatorem był Patryk99. Okoliczności wydarzenia są przykre - były Reporter Specjalista Redakcji 4Life News postanowił opuścić społeczność 4Life. Abyśmy go dobrze zapamiętali, wzbogacił wydarzenie o różne smaczki, takie jak ocenianie samochodów, nagrody pieniężne oraz obecność Zaawansowanego Prezentera @Deni* z Radia 4Music. Co więcej, nad bezpieczeństwem graczy czuwali ratownicy medyczni z San Andreas Medical Department! Na podstawie wyżej załączonych zdjęć można wnioskować, że uczestnicy zlotu świetnie się bawili w rytmie muzyki, puszczanej przez prezentera. 

Przygotowaliśmy dla Was dodatkowo wywiad z organizatorem, Patryk99.

aa0eDQt.png

M - Mich*
P - Patryk99

M: Okazją do organizacji zlotu było Twoje odejście, dlaczego opuszczasz naszą społeczność?
P: Opuszczam społeczność 4Life, ponieważ wróciłem na salkę treningową, zacząłem jazdy na prawo jazdy kategorii B, dodatkowo nie miałem już takiej frajdy z gierki. Zdecydowałem, że wolę się na tym skupić i się poświęcić w 110%.

M: Czemu akurat ta forma pożegnania?
P: Wybrałem formę pożegnalną, jaką jest zlot, ponieważ zdecydowałem, że chciałbym spędzić te ostatnie momenty z graczami oraz znajomymi.

M: Czy zamierzasz w przyszłości powrócić na serwer?
P: Na serwer wrócę na 100%. Podejrzewam, że będzie to okres przed wakacyjny lub wakacyjny, jednak wtedy wrócę na czas 2-3 miesięcy, ponieważ będę miał więcej czasu i będę mógł wszystko pogodzić ze sobą.

To wszystko, co przygotowaliśmy dla Was. Dziękujemy za zapoznanie się z materiałem! Z tego miejsca chcielibyśmy podziękować Patrykowi99 za pracę włożoną na rzecz biznesu.

Pi-czatki-Redakcja4LifeNews
0mldyWj.png

Autoryzował: @Kr3dka

POm2o1r.png

Edytowane przez Mich*

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin