Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Pożar magazynu w Blueberry.

theemo.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• Support

5wNnuaX.png

Witam Was drodzy czytelnicy! Z tej strony Redaktor @theemo. z Redakcji 4Life News. Zapraszam do przeczytania relacji z pożaru magazynu w miejscowości Blueberry.

5D4B3bb.png

hj2ODpD.png

5D4B3bb.png

Dnia 27 listopada 2024 roku, około godziny 19:27 do Centrum Powiadamiania Ratunkowego wpłynęło zgłoszenie, dotyczące pożaru magazynu w miejscowości Blueberry. W związku z tym, z polecenia Radiooperatora 112 na miejsce zostały zadysponowane jednostki gaśnicze z San Andreas Fire Department. Po dojechaniu na miejsce strażacy zostali poinformowani przez obecnego na miejscu właściciela, iż w magazynie są składowane materiały pirotechniczne. Strażacy musieli działać w tempie ekspresowym, aby wioska nie znikła w mapy San Andreas. Szybko rozwinęli linie gaśnicze, po czym przystąpili do gaszenia budynku. Po ugaszeniu pożaru ratownicy poczekali na przyjazd specjalistycznych jednostek, w celu ustalenia przyczyny pożaru. Co do dalszych informacji, zostaliśmy skierowani do Rzecznika Prasowego znajdującego się w jednostce policji w Los Santos.

5D4B3bb.png

IUO5zdI.png

5D4B3bb.png

Rzecznik Prasowy S.A Fire Department nie przekazał nam jednak więcej informacji. Jednakże udało nam się porozmawiać z właścicielem magazynu.

t: theemo.
W: Właściciel magazynu

5D4B3bb.png

t: Uszanowanie! Z tej strony Redaktor theemo. z Redakcji 4Life News. Czy udzieli mi Pan odpowiedzi odnośnie pożaru Pana magazynu?
W: Dzień dobry! Tak, oczywiście.

t: Jak to się stało, że był Pan na miejscu jeszcze przed jednostkami straży?
W: Mieszkam nieopodal, dodatkowo mam, a raczej miałem zamontowane detektory dymu, które wysłały mi powiadomienie na telefon związku z alarmem w magazynie.

t: Rozumiem, a wie Pan może, co było przyczyną pożaru?
W: Proszę Pana, od ustalania powodu pożaru jest straż i policja. Jednak na moje to zwykły wypadek.

t: Na ile Pan szacuje straty z powodu pożaru?
W Straty? Proszę Pana, magazyn, asortyment w środku. Myślę, że straty są liczone w setkach tysięcy. Jedyny plus, że był ubezpieczony na pokaźną sumę.

t: Rozumiem, z tego co widzę, nie wygląda Pan na przygnębionego. Dodatkowo mówił Pan wcześniej o nowoczesnych detektorach, to trochę dziwne, że nie uruchomiły się pozostałe systemy przeciwpożarowe. Czy aby na pewno nie wie Pan nic o przyczynie pożaru?
W: Ale co mi Pan tu insynuuje! Nie będę rozmawiać z takim chamem, koniec wywiadu!

5D4B3bb.png

VJdriCk.png

Autoryzował: @kvmykk.ogf

5wNnuaX.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin