Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na członka frakcji Transport of San Andreas: chocondy<3

sadzio22
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, nie rozumiem dlaczego z całej sytuacji przedstawiłeś jedynie 5 sekundowy klip, więc zacznę od pokazania mojej wersji wydarzeń i tego co się wydarzyło. 
Nagranie:  https://streamable.com/70bjrl
Kolejna sprawa. Tak jak widać na nagraniu rozglądałem się dookoła nawet gdy po prostu jechałem prosto i niefortunnie spojrzałem za siebie gdy gracz mnie wyprzedzał. Zagrożenie na drodze było wywołane z twojej winy, ponieważ zatrzymałeś się na środku drogi żeby odpisać na pm co widać na twoim nagraniu. 
Ostatnią rzeczą jaką mam do wyjaśnienia jest to że po zderzeniu zjechałem na pobocze, przeprosiłem gracza oraz zapłaciłem za wyrządzone szkody czego sadzio22 niestety nie pokazał. 
Screen:   https://imgur.com/a/ihLVZuC
Serdecznie pozdrawiam.

Na nagraniu widać jak nie zwracasz uwagi na to co się dzieje przed tobą, nie możesz obracając się zapominać, że przed tobą jest droga. Nawet jeżeli zatrzymałem się to twoim obowiązkiem jest zawsze zachowywać taką odległość by w razie czego móc wyhamować.
Serdecznie pozdrawiam.

Edytowane przez sadzio22
Zapomniałem pozdrowić

Chcę jeszcze raz przypomnieć że za wypadek, który tak naprawdę jest z twojej winy, przeprosiłem oraz zapłaciłem. Uważam całą sytuację za niefortunne zdarzenie, za które już raz odpowiedziałem płacąc ci. Nic więcej nie mam do dodania, oczekuję na decyzję co do skargi.

Witam, z przedstawionych przez @sadzio22 dowodów jasno wynika, że błąd leży po stronie sweepera. Złamałeś KRD, zatrzymując się na środku drogi w celu odpisania na wiadomość. Zasady KRD w tej kwestii są jasno zdefiniowane i prezentują się następująco: 

§1. Zatrzymać pojazd można tylko w miejscu, w którym nie spowoduje to utrudnienia ruchu lub zagrożenia w ruchu drogowym, oraz inni uczestnicy ruchu drogowego będą w stanie zauważyć zatrzymany pojazd.

Jako gracz masz obowiązek przestrzegać i respektować te zasady. @chocondy<3 zapłacił ci także za incydent, o czym nie wspomniałeś. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin