Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na AdiSss - oskarżony przez Joz3K.OgF

AgrestBez
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: AdiSss

Data i godzina zdarzenia: 19.12.2024 20:20

Pełen opis sytuacji:

Dzisiaj około godziny 20:10 rozpocząłem pościg w Los Santos, który prowadziłem aż do San Fierro, gdzie przejeżdżając obok  aktualnie odgrywanego RP przez funkcjonariuszy AdiSss, Que, oraz jednego z Medyków. Wyżej wymienień nie brali czynnego udziału w pościgu, tylko w swoich działaniach. Mimo wszystko Funkcjonariusz AdiSss oddał w moim kierunku bezpodstawne zagrażające innym uczestnika ruchu strzały, które spowodowały przebicie 4 opon, oraz śmierć  jednego z moich pasażerów, który nie brał udziału w pościgu. 
Krótko mówiąc zachował się karygodnie, strzelając na ,,oślep”, oraz bezpodstawnych przyczyn.

Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/a/G8K9zpK

Ja, Joz3K.OgF zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuję.

Edytowane przez Joz3K.OgF

Dodatkowo załączam logi, w których widać jak Fukcjonariusz olewczo podchodzi do tematu skargi.

[2024-12-19 20:26:28] [Output] : Joz3K.OgF [413]: bierzesz udzial w rp po czym strzelasz do poscigu
[2024-12-19 20:26:28] [Output] : Byari777 [437]: nie pszeklinaj dzjecko
[2024-12-19 20:26:30] [Output] : Byari777 [437]: mikupikuricu [124]: ić stont
[2024-12-19 20:26:35] [Output] : AdiSss [252]: No?
[2024-12-19 20:26:38] [Output] : G> d1sasteer. (344): co to mydelniczka
[2024-12-19 20:26:38] [Output] : Joz3K.OgF [413]: no
[2024-12-19 20:26:40] [Output] : G> majeranus (704): wizu zrobie tylko u tunera niestandarowego?
[2024-12-19 20:26:42] [Output] : Joz3K.OgF [413]: wez rozbieg
[2024-12-19 20:26:45] [Output] : G> [BOT]WhiteShadow (560): windsor
[2024-12-19 20:26:46] [Output] : G> NoLiFeX123 (716): zalezy od auta
[2024-12-19 20:26:48] [Output] : AdiSss [252]: A Pana to zabolało?
[2024-12-19 20:26:49] [Output] : Joz3K.OgF [413]: pokaze ci
[2024-12-19 20:26:51] [Output] : AdiSss [252]: czy jak?

Uszanowanie, Captain II AdiSss San Andreas Police Departemnt.

Dnia 19.12.2024 w godzinach wieczornym pełniłem służbę wraz z oficerem Que.. Z racji na widniejące zgłoszenie dot. Potrącenia pieszego pojechaliśmy na nie. 

7 godzin temu, Joz3K.OgF napisał:

Funkcjonariusz AdiSss oddał w moim kierunku bezpodstawne zagrażające innym uczestnika ruchu strzały, które spowodowały przebicie 4 opon, oraz śmierć  jednego z moich pasażerów, który nie brał udziału w pościgu. 

.

Gdyby faktycznie tak było to faktycznie nawet przyznałbym Ci rację. Dostałem informację, że jest zgoda na ostrzał, zgoda ta nie jest wymagana zawsze a tylko w poszczególnych przypadkach. Nie mów mi więc, że stwarzanie ogromnego zagrożenia na życie funkcjonariusza jest bezpodstawnych użyciem broni palnej.

7 godzin temu, Joz3K.OgF napisał:

Dodatkowo załączam logi, w których widać jak Fukcjonariusz olewczo podchodzi do tematu skargi.

Dodatkowo proszę osobę rozpatrującą te skargę o sprawdzenie dokładnie wszytskich logów z okolic tej godziny, nasz oskarżający wysłał kilka losowych logów, pominął te które pokazują, że to ty przede wszystkich olewczo podchodzisz do zasad kultury i regulaminu frakcji, pozdrawiam gorąco, czekamy na decyzję

1 godzinę temu, AdiSss napisał:

Gdyby faktycznie tak było to faktycznie nawet przyznałbym Ci rację. Dostałem informację, że jest zgoda na ostrzał, zgoda ta nie jest wymagana zawsze a tylko w poszczególnych przypadkach. Nie mów mi więc, że stwarzanie ogromnego zagrożenia na życie funkcjonariusza jest bezpodstawnych użyciem broni palnej.

Witaj, 

Prosze w takim razie o wskazanie osoby która ową zgodę wydała bo to jest dla mnie nieporozumieniem, że ty biorąc udział w ratowaniu osoby potrąconej przez samochód wyciągasz przy innych osobach i uczestnikach ruchu drogowego pistolet i zaczynasz strzelać powodując tym OGROMNE zagrożenie, tym samym proszę cię o wskazanie momentu, w którym to ja te OGROMNE zagrożenie stworzyłem. Jeśli masz na myśli całokształt pościgu to dalej uważam że użycie broni było bezpodstawne bo TY nie brałeś udziału w pościgu i nie wiesz jak on wyglądał.

1 godzinę temu, AdiSss napisał:

Dodatkowo proszę osobę rozpatrującą te skargę o sprawdzenie dokładnie wszytskich logów z okolic tej godziny, nasz oskarżający wysłał kilka losowych logów, pominął te które pokazują, że to ty przede wszystkich olewczo podchodzisz do zasad kultury i regulaminu frakcji, pozdrawiam gorąco, czekamy na decyzję

Logi sam mogę załączyć i podesłać nie mam nic z nich do ukrycia, jednak nie powiem po co poruszasz temat nie związany ze skargą? To ja zadałem ci pytanie dlaczego zrobiłeś co zrobiłeś, a ty zamiast mi odpowiedzieć (i tej skargi obstawiam że nawet by nie było) postanowiłeś zgrywać strażnika Teksasu i pomimo swojej wysokiej rangi w SAPD olewczo i lekceważąco podeszłeś do sprawy, a przypomnę że Ty nie jesteś tylko od strzelania i zatrzymywania ale także od niesienia pomocy innym graczom.

Pozdrawiam i czekam na dalszy rozwój sytuacji.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin