Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Laykxs - oskarżony przez Stasienko

Stasienko
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• Support

Witam, Sergeant I Laykxs

Przejdę od razu do sedna skargi odniosę się do dowodu, który zamieściłeś, jak widać na tym dowodzie byłem na cheetah'u oczywiście na DM, w późniejszym czasie gracz Myszka03 postanowił do ciebie napisać, nigdzie wcześniej nie pisałem, że potrzeba pomocy na tej akcji była to jego decyzja, a szczególnie nie pisałem mu, aby do ciebie pisał po prostu wskoczyłem na cheetach'a myślałem, że zostanę zabity, lecz tak się nie stało. Dowód zaczyna się od mojego napisania pizza dokładnie nie wiem, po co to napisałem, bo jak później widać zostałeś zabity i wtedy znajdowałeś się na motelu, jednakże przez to, że zostałeś zabity trafił, byś przez PID. Wskoczyłeś oczywiście na cheetah'a ale do tego raczej nie muszę się odnosić, bo nic szczególnego się nie stało w tym momencie po prostu wyjechaliśmy od strony szpitala z podstawki. W momencie, gdy gracz Myszka03 wyjechał ze strefy DM zostałeś ujęty przeze mnie, na clipie widać, że sam się tego nie spodziewałeś. Jeszcze dodam, że w wyniku, iż zostałeś zabity powinieneś trafić do wiezienia przez PID, a dostałeś możliwość opłaty, w wyniku czego trafiłeś do wiezienia na 20 minut, a nie na 240.

Z mojej strony to tyle, pozdrawiam oraz czekam na decyzję Executive Staff.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin