Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o zdjęcie z czarnej listy KSF - EMGies

EMGies
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień Dobry,
W dniu dzisiejszym, chciałbym apelować od czarnej listy KSF.

Na samą listę, dnia 11.04.2024 nie zostałem wpisany bez powodu. Dopuściłem się stałej gry w innej frakcji na innym serwerze. Do dzisiaj pamiętam rozmowę z tamtego dnia, w której tak naprawdę byłem bezradny. Jednakże dziś, chce was poprosić o drugą szansę. Chciałbym grać na tym serwerze na pełny wymiar, bez ograniczeń. Takim ograniczeniem jest właśnie ta czarna lista. Wiem, że popełniłem błąd - przecież gdy rozpoczynałem grę gdzie indziej, mogłem się zwolnić z frakcji tutaj. Zamiast tego, mój głupi móżdżek postanowił lecieć "na dwa fronty" - a przez to zostałem słusznie ukarany. Myślałem, że nikt się nie skapnie, bo przecież tamten serwer "to mały pseudol", jednakże czujna Komisja to wychwyciła. Przez to musieliście marnować swój czas na mnie, jak i zarząd frakcji San Andreas Fire Department. Minęło dużo czasu od kiedy czarna lista została mi wystawiona i z tego miejsca stwierdzam, że do takiej sytuacji z tego miejsca już by nie doszło. Uwielbiam ten serwer i popełniłem duży błąd. Szanownie proszę Komisje Spraw Frakcyjnych o danie mi tej drugiej, ostatniej szansy.

Pozdrawiam,
EMGies

• Starszy Administrator

Decyzją Komisji Spraw Frakcyjnych Twój wniosek zostaje odrzucony. Popraw przede wszystkim aktywność na serwerze, bo na tę chwilę są to puste słowa na papierze, w które nie do końca chcemy wierzyć. Udowodnij nam swoją zmianę i pokaż, że się zmieniłeś. Następny wniosek możesz napisać po upływie dwóch miesięcy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin