Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na KubsoneK.ogf - oskarżony przez Hassan.gg

Hassan.gg
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @KubsoneK.ogf
    Data i godzina zdarzenia: 14.01.2025 ok. 20:25
    Pełen opis sytuacji: Jeżdżąc razem z przyjaciółmi po LS napotkała mnie przykra sytuacja. Funkcjonariusz uderzył we mnie gdy to ja miałem pierszeństwo po czym
odjechał bez odegrania RP.
Nie przyznał się on do popełnienia błędu, argumentując, że jego pojazd posiadał sygnały świetlne oraz dźwiękowe.
Podsyłam logi z naszej rozmowy na wszelki wypadek
Co prawda funkcjonariusz przelał mi pieniądze za wyrządzone szkody, lecz
dopiero po tym gdy został wysłany do niego report. Dodał do tego:
<< KubsoneK.ogf [371]: trzymaj żeby nie było, że jestem jakiś niemiły
Czuję się bardzo poniżony przez funkcjonariusza. Mam nadzieję, że zostanie on ukarany i więcej się to
nie powtórzy.
Dodam jeszcze, że gdy próbowałem mu wytłumaczyć, że to ja miałem pierszeństwo funkcjonariusz wyłączył możliwość napisania do niego wiadomości.

Spoiler

<< KubsoneK.ogf [371]: Pojazd posiada włączone sygnały dźwiękowe oraz świetlne 
>> KubsoneK.ogf [371]: i to ci daje pozwolenie na taranowanie?
>> KubsoneK.ogf [371]: mialem pierszenstwo
<< KubsoneK.ogf [371]: To, że jechałeś ponad ograniczenie prędkości jest tylko i wyłącznie twoją winą.
>> KubsoneK.ogf [371]: mialem pierszenstwo.
<< KubsoneK.ogf [371]: Twoim obowiązkiem jest ustąpić pierwszeństwa pojazdowi uprzywilejowanemu.
>> KubsoneK.ogf [371]: skad moglem wiedziec ze bedziesz skrecal?
<< KubsoneK.ogf [371]: Wystarczy spojrzeć oraz jechać zgodnie z KRD
>> KubsoneK.ogf [371]: szkoda ze klipa nie mam
>> KubsoneK.ogf [371]: bys sie tlumaczyl dla speeda
<< KubsoneK.ogf [371]: Z tego, że nie widziałeś pojazdu który ma sygnały dźwiękowe oraz świetlne?
<< KubsoneK.ogf [371]: Ciekawa sytuacja
>> KubsoneK.ogf [371]: z tego ze to ty nie zauwazylem mnie gdy jechalem prsoto i mialem pierszenstwo
<< KubsoneK.ogf [371]: Czego nie rozumiesz, że pojazd uprzywilejowany ma pierwszeństwo |
>> KubsoneK.ogf [371]: ale w takiej sytuacji nie
>> KubsoneK.ogf [371]: jechalem ponad 120 fakt
>> KubsoneK.ogf [371]: ale widziales zagrozenie
<< KubsoneK.ogf [371]: Dobrze skończmy tą rozmową bo widzę, że i tak masz swoje widzi mi się.
✘ Gracz przyjmuje wiadomości tylko od grona swoich znajomych
.

• Powód: false

Dowód, który to potwierdza całe zajście:

https://imgur.com/a/iLGXcag

Ja, Hassan.gg zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez Hassan.gg

Uszanowanie, Police Officer II KubsoneK.ogf

Cała sytuacja to jest pasmo niepowodzeń. Po pierwsze twoja prędkość patrząc po załączonym nagraniu przekraczała ograniczenie prędkości obowiązujące na danym odcinku drogi. Natomiast ja popełniłem błąd wykonując manewr skrętu za wcześnie. 

"dopiero po tym gdy został wysłany do niego report." O fakcie reporta dowiaduję się dopiero teraz także jest to dla mnie świeża informacja gdyż z faktu wysłanego reporta nie otrzymałem żadnego ostrzeżenia, przelałem Ci pieniądze dopiero po zakończonych działaniach gdyż wcześniej nie miałem po prostu jak. Co do faktu poniżenia jest to dla mnie słowo użyte nad wyraz według mojej opinii gdyż nigdzie nie zostałeś poniżony bądź obrażony. Natomiast moje wyłączenie wiadomości prywatnych to jest coś co może zrobić każdy nawiązując do załączonych logów.

Czekam na decyzję Executive Staff

2 godziny temu, Veon.ogf napisał:

@KubsoneK.ogf, czy w tym czasie trwały działania pościgowe w których brałeś udział, czy kierowałeś się na miejsce zgłoszenia?

W tym czasie trwały działania pościgowe. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin