Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na PicoBello* - oskarżony przez Tapeciarz_tomek

Tapeciarz_tomek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @PicoBello* 
    Data i godzina zdarzenia: 13.02.25 około godziny 21:00
    Pełen opis sytuacji: Na dm odbywała się wielka strzelanina pomiedzy graczmi a SAPD zaczeło się od pościgu potem przyjechał swat w celu wydobycia helikoptera SAPD gracze nie chcieli oddac heikoptera a wiec swat zaczał robic to co chciał vdm rozne oblewanie wodą ciągle ja mam tylko urywek jak ja zostałem z vdmowany przez ktoregos z funkcjonariuszy wyzej nickow jest widac urywek nicku funkcjonariusza PicoBello*
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/a/kNRm0Vv

Ja, Tapeciarz_tomek zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

8 minut temu, Tapeciarz_tomek napisał:

Nick funkcjonariusza: @PicoBello* 
    Data i godzina zdarzenia: 13.02.25 około godziny 21:00
    Pełen opis sytuacji: Na dm odbywała się wielka strzelanina pomiedzy graczmi a SAPD zaczeło się od pościgu potem przyjechał swat w celu wydobycia helikoptera SAPD gracze nie chcieli oddac heikoptera a wiec swat zaczał robic to co chciał vdm rozne oblewanie wodą ciągle ja mam tylko urywek jak ja zostałem z vdmowany przez ktoregos z funkcjonariuszy wyzej nickow jest widac urywek nicku funkcjonariusza PicoBello*
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/a/kNRm0Vv

Ja, Tapeciarz_tomek zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Czołem, Police Officer III PicoBello* z S. A. Police Department, kłaniam się!

Ta skarga rozumiem na poważnie czy jak to wygląda? Bo prima aprilis to dziś nie ma... Ale dobra, przechodząc do odpowiedzi na Twą skargę drogi Obywatelu.
Filmik jest urywkiem, co z resztą widać na nagraniu. Gdy z polecenia dowodzącego podczas akcji SWAT na DM padła decyzja o wypchaniu helki pojazdami opancerzonymi i obstawieniu jej, by pilot mógł wystartować, to wtedy wbiegałeś celowo Ty z resztą innych graczy pod koła pojazdów by je przesuwać i bugować by uniemożliwić nam działania, także tutaj nie ma mowy o VDM'ie.

Jak wiadomo, jesteś słynny z pisania skarg na frakcje serwerowe, a w szczególności na naszą frakcje SAPD, jednak tej skargi nie rozumiem. Celowo próbujesz "uwalać" funkcjonariuszy w tym mnie, ewentualnie próbujesz się mścić... Ale to pewnie dlatego, że 20 min temu zostałeś zatrzymany i wrzucony do aresztu przez moją osobę za ostrzał w stronę SAPD na strefie DM. Pozdrowienia dla Ciebie i polecam porobić coś ambitniejszego niż ciągłe pisanie skarg, z tego względu iż to zrobiło się już naprawdę nudne.

Na sam koniec tylko wspomnę...

Spoiler

W pewnych sytuacjach, dowody, które ukazują tylko urywek akcji, moment w którym ujawniona jest "wina" funkcjonariusza wykluczając wcześniejsze poczynania twórcy wątku nie są brane pod uwagę. Z tego powodu nalegam na nagrywanie

Pozdrawiam, myślę że temat wyczerpałem, także czekamy na decyzję Zarządu Frakcji.

38 minut temu, PicoBello* napisał:

Czołem, Police Officer III PicoBello* z S. A. Police Department, kłaniam się!

Ta skarga rozumiem na poważnie czy jak to wygląda? Bo prima aprilis to dziś nie ma... Ale dobra, przechodząc do odpowiedzi na Twą skargę drogi Obywatelu.
Filmik jest urywkiem, co z resztą widać na nagraniu. Gdy z polecenia dowodzącego podczas akcji SWAT na DM padła decyzja o wypchaniu helki pojazdami opancerzonymi i obstawieniu jej, by pilot mógł wystartować, to wtedy wbiegałeś celowo Ty z resztą innych graczy pod koła pojazdów by je przesuwać i bugować by uniemożliwić nam działania, także tutaj nie ma mowy o VDM'ie.

Jak wiadomo, jesteś słynny z pisania skarg na frakcje serwerowe, a w szczególności na naszą frakcje SAPD, jednak tej skargi nie rozumiem. Celowo próbujesz "uwalać" funkcjonariuszy w tym mnie, ewentualnie próbujesz się mścić... Ale to pewnie dlatego, że 20 min temu zostałeś zatrzymany i wrzucony do aresztu przez moją osobę za ostrzał w stronę SAPD na strefie DM. Pozdrowienia dla Ciebie i polecam porobić coś ambitniejszego niż ciągłe pisanie skarg, z tego względu iż to zrobiło się już naprawdę nudne.

Na sam koniec tylko wspomnę...

Pokaż ukrytą zawartość

W pewnych sytuacjach, dowody, które ukazują tylko urywek akcji, moment w którym ujawniona jest "wina" funkcjonariusza wykluczając wcześniejsze poczynania twórcy wątku nie są brane pod uwagę. Z tego powodu nalegam na nagrywanie

Pozdrawiam, myślę że temat wyczerpałem, także czekamy na decyzję Zarządu Frakcji.

okej ty mozesz mieć swoje zdanie lecz było tam wiele osob ktore mogą potwierdzic moją wersję lecz nie wiem może to tak nie działa. Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
W dniu 13.02.2025 o 21:51, PicoBello* napisał:

by pilot mógł wystartować, to wtedy wbiegałeś celowo Ty z resztą innych graczy pod koła pojazdów by je przesuwać i bugować by uniemożliwić nam działania, także tutaj nie ma mowy o VDM'ie.

Skargę odrzucam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin