Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pepsiak01 - oskarżony przez baziu

baziu
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @pepsiak01
    Data i godzina zdarzenia: 16.02.2025 r.
    Pełen opis sytuacji:
Funkcjonariusz podczas pościgu jako P2 skraca drogę, nie odgrywa uszkodzeń, jeździ pod prąd.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/a/bUcker0

Ja, baziu zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Witam. Nie wiem skąd pomysł, że byłem na pościgu jako jednostka P2 w tamtym momencie, jeśli chcesz pisać faktycznie w powodzie skargi takie oskarżenie to doinformuj się czy faktycznie tak było skoro byłem za ściganym jako P1. Skracanie, jazda pod prąd <--- P1, a co do uszkodzenia drzwi były już wcześniej uszkodzone co widać na nagraniu, lecz zaszedł standardowy proces desynchronizacji niestety na serwerze bardzo często się to zdarza. Gdybym faktycznie uderzył drzewko chociażby spowolniłoby mnie lub ode pchało w inną stronę w takim kącie jakim jechałem. 

Tyle ode mnie, oczekuję na decyzję Executive Staff.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin