Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na rogis - oskarżony przez CURKAWIXAPOLA

santi.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @rogis
Data i godzina zdarzenia: 20.02 około godziny 18/19

Pełen opis sytuacji: Jadąc po Los Santos na wysokości HQ zacząłem wyprzedzać funkcjonariusza rogis, który nie upewnił się o bezpieczeństwie manewru skrętu w lewo i doszło do zderzenia.Wtedy nie miałem jak z nim tego skonfrontować ponieważ posiadałem nałożoną karę wyciszenia.

Dowód, który to potwierdza całe zajście: 

https://imgur.com/a/skarga-UGVoyYd

Ja, CURKAWIXAPOLA zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez CURKAWIXAPOLA

Witam, Sergeant II rogis.

Na materiale dowodowym widać ewidentnie, że nie dość, że wyprzedziłeś mnie przed skrzyżowaniem to jechałeś tą drogą 230km/h w momencie gdy dozwolona prędkość w tamtym odcinku wynosi 80km/h. Oczywiście przed tym jak skręciłem miałem z tyłu głowy fakt, że ktoś może mnie bezmyślnie wyprzedzić w tamtym momencie jednak z prędkością z którą się poruszałeś nie byłem w stanie w żaden sposób tego zauważyć i zareagować. Ode mnie to tyle, czekam na wypowiedź ze strony Executive Staff.

W dniu 25.02.2025 o 22:10, rogis napisał:

Na materiale dowodowym widać ewidentnie, że nie dość, że wyprzedziłeś mnie przed skrzyżowaniem to jechałeś tą drogą 230km/h w momencie gdy dozwolona prędkość w tamtym odcinku wynosi 80km/h.

Skargę odrzucam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin