Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika Hirek2, oskarżony przez baziu.

baziu
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: baziu
Nick osoby oskarżonej: @Hirek2
Powód napisania skargi: Oskarżony odholował pojazd marki Infernus bez uprzednio założonej blokady. Uważam, że taka sytuacja nie powinna mieć miejsca – jest to wysoce nieprofesjonalne.
Dowody: https://imgur.com/a/GNxehLu

Kłaniam się, z tej strony Młodszy Specjalista, Hirek2 z San Andreas Road Assistance.

Zacznijmy więc od początku sytuacji. 

O godzinie 22:41 przyjechałem na giełdę  Las Venturas, zauważyłem tam co najmniej dwa pojazdy na zakazie zatrzymywania się, między innymi twój, w którym siedziałeś.
https://imgur.com/a/Bd0ha5h
Otrzymałeś  blokadę, pobiegłem od razu do drugiego pojazdu aby również  założyć mu blokadę. 

[2025-02-28 22:42:37] [Output] : ✔ Pomyślnie założono blokadę na koło w pojeździe!

Po otrzymaniu blokady zacząłeś  pisać skierowane w moją stronę następujące wiadomości: 

[2025-02-28 22:43:01] [Output] : baziu [307]: trzeba miec plame na honorze
[2025-02-28 22:43:04] [Output] : baziu [307]: zeby byc w sara

Gdy wróciłem chwilę później na giełdę  ponownie tam stałeś, próbowałem ci dwukrotnie założyć  blokadę  natomiast ty odjeżdzałeś i wracałeś  po chwili, próbowałem także zwrócić  tobie uwagę abyś  przeparkował pojazd.

https://imgur.com/a/TpYaxMz

Napisałeś  mi jedynie wiadomość: [2025-02-28 22:48:43] [Output] : baziu [307]: przykry jestes

W związku z tym iż odjeżdzałeś podczas zakładania blokady oraz prowokowałeś  swoimi tekstami, postanowiłem ów pojazd wciągnąć na lawetę i odholować  go zgodnie z taryfikatorem: 

● Postój/parkowanie w miejscu oznaczonym znakiem "zakaz zatrzymywania się": 400 PLN;
● Wyjątkiem od dwóch powyższych punktów jest sytuacja postoju lub zaparkowania w miejscach oznaczonych znakiem zakazu zatrzymywania się lub postoju TAXI, w tym przypadku Pracownik niezależnie od sytuacji oraz tego, czy kierowca znajduje się w pojeździe, czy nie - ma prawo ów pojazd odholować.

Ode mnie to wszystko, czekam na werdykt zarządu.

Pozdrawiam, Hirek2~

Analogicznie do poprzednich skarg tego typu.

Zgodnie z regulaminem, w takiej sytuacji pracownik ma pełne prawo odholować Twój pojazd. Znaki zakazu zatrzymywania zostały umieszczone dosłownie w kilku kluczowych miejscach serwera, aby zapewnić płynność ruchu i zminimalizować ryzyko kolizji, a mimo to postanowiłeś zatrzymać się akurat w jednym z takich miejsc.

W związku z tym odpowiedzialność za zaistniałą sytuację spoczywa wyłącznie na Tobie @baziu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin