Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

W jaki sposób znaleźliśmy serwer 4life bądź kto was zachęcił do gry.

ciastek11
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam w tym wątku możecie się pochwalić w jaki sposób znalezliscie serwer 4life. Czy przypadkiem szukaliście, czy ktoś was zaprosił, czy zobaczyliscie reklamę na YT czy gtao. No więc może ja zacznę. No więc ja znalazłem ten serwer poprzez dostanie bana na znanym nam serwie.....grałem na tym serwerze ponad rok dokładnie półtora roku jakoś tak ((((4life))). No i gdy dostałem bana na tamtym serwie to wtedy szukałem innego, ale grając na tamtym z kolegami pytałem ich jakie jeszcze są serwery RPG to oni powiedzieli, że jest serwer 4life. No i gdy wyrwalem tego bana tam to wtedy szukałem serwera i nagle mi sie przypomniało, że oni mi o jakimś gadali lecz nie wiedziałem jakim. Zapytałem ich o jakim dokładnie gadali serwie no i zaczęło się od 2 h dziennie a skończyło na 12h dziennie. Oto jak zacząłem swoją karierę na serwerze 4life. Wy możecie opowiadać swoje historie. Piszę ten wątek, ponieważ ciekawi mnie jak wy znalezliscie ten serwer.

Szukałem dużego serwera innego niż pewien serwer na "P" który był nudny i znalazłem sie tutaj

Właśnie ma py**** dostałem tego ub lecz tam nie gram, ponieważ nawet domki za kasę można kupić co jest śmieszne moim zdaniem ......

@edit

Muszę edytować, ponieważ nie czytam co pisze i autokorekta zmienia sr

4lifa znalazlem na liscie ulubionych serwerow i o ile mnie pamiec nie myli to wbilem raz nie ogarnelem o co chodzi na serwerach typu RPG (kiedys gralem na serwerach glownie 4fun) no i tak sobie ten 4life czekal, az znowu na niego nie weszlem i sie nie wkrecilem w gre.

(Mozliwe ze przed tym wejsciem pierwszym serwer nazywał się Play 4fun, bo "4fun" wpisalem wtedy w wyszukiwarke, ale pewnosci co do tego nie mam)

Grałem sobie spokojnie na serwerku AFX a, rozmawiamy sobie jako organizacja z Xsarinem, po czym wytoczył on nam pytanie co do 4Life, nie wiedziałem nic o tym serwerze, lecz chwile pomyślałem i . . . Wiem !!! Wbije tam by odwalać, trollować i uprzykrzać grę innym, w końcu słyszałem wiele obelg na temat tego serwa, w które po części wierzyłem, wbiłem na serwer, zarejestrowałem się, zalogowałem, zrespiłem na spawnie, no i pomyślałem ,, będę typowym januszem, uzbieram na mananę ,, czym prędzej udałem się do taksi, po czym powiedziałem by wiózł mnie do dobrej pracy, okazało się że nie mam nic do zarzucenia serwerowi, wszystko pięknie fajnie, najbardziej do gry zachęciła mnie atmosfera, nie bałeś się wyjeżdżając na drogę że ktoś cie staranuje, w sumie, w końcu wtedy grało 30 graczy i było 5 administratorów w grze ( w tym Bolek support ).

Najbardziej cieszył mnie fakt że administracja RCON ( Tak Rcon ) odpowiadała na każde głupie pytanie ( to było w 2014 roku także no ) kupiłem pierwsze auto, pamiętam nadal dzień jak dawałem felgi do mojego sunrise ( id 1074 ) oraz wołałem administratora, by pomalował mi auto ( Nie było lakierni )

Jak wyszło ? Wyszło tak że zostałem na serwerze na dłużej, nie wiem czy ,, kupno auta w grze ,, to osiągnięcie, bo teoretycznie zarabianie na nie to strata cennego czasu.

Czy żałuje że przyszedłem na serwer ? Nie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin