Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

W jaki sposób znaleźliśmy serwer 4life bądź kto was zachęcił do gry.

ciastek11
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Miałem ze ZbyK'iem organizację na innym serwerze. Potem ZbyK postanowił, że zrobi własny serwer, gdzie nawet miałem R-CONA. Na serwerze grało max 10 osób, bo nic ciekawego przecież tam się nie działo. Nie było praktycznie nic. Pamiętam, jak ustawialiśmy wszystkie pojazdy SAPD, których było na pewno ponad 50. ZbyK był wtedy szefem SAPD, ja zastępcą.

Po krótkim czasie serwer został zamknięty, a po 2 miesiącach ZbyK zaprosił mnie na serwer Play 4 Fun, który prowadził wraz z Nexembersem. Był to listopad 2014, na owym serwerze grało już z 20 osób. Serwer powoli rósł, a ja zostałem na serwerze.. i po 4-5 miesiącach dostałem suppka, a po kolejnych 3-admina. I tak sobie spokojnie żyję. :D

Szukałem wrażeń. Zacząłem wchodzić raz uzbierać trochę kasy po czasie napisałem podanie do SAMD (luty 2016 ) po czym dostałem się. Jej byłem podjarany. W końcu ukończyłem akademie i zanim się obejrzałem jest już listopad a w zasadzie prawie grudzień i przed chwilą co moja Ranga (starszy Ordynator- zarząd SAMD) znudziła mi się i odszedłem z zarządu. Teraz wchodzę sporadycznie ale znajomych tam mam. W sumie każdy wchodzi na serwer tylko po to żeby podenerwowac wszystkich ( dosłownie wszystkich) a teraz składa się tak że wchodzę raz na tydzień mam przegrane ponad 1100 godzin. I powoli zaczyna być to monotonne. Osiagnawszy wszystko co chciałem ( zarząd w SAMD) postanowiłem dać sobie spokój i zacząć robić coś co będzie równie. Mmm fajne ? No nic. Tak tutaj się znalazłem. Nie żałuje :)

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin