Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

[S/W] Gamma 2.2 PFT Z Brakami

Lambri
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Model: Gamma
ID: 134649
Pojemność silnika: 2.2
Przebieg pojazdu: 15.000km
Dodatki: stereo, felgi (1073), moduł UP1, moduł UP3, moduł UP4, tablica rejestracyjna (plemnik ), podświetlenie licznika (███), ogranicznik prędkości, wykrywacz fotoradarów, radio CB, moduł ABS, aplikacja eTransporter LPG 75L 2x klucze
Cena: [OFKI] 
Coś od siebie: Idealna Pod E-Trans w fajnej kasie kontakt dc: lambri0885
SS’y: https://imgur.com/a/BbUS6Q0

11 minut temu, Lambri napisał:

W takiej cenie radzę sobie szukać bardziej 1.8 niż 2.2

Kolego, około 450k wychodzi na kalkulatorze więc czego ty oczekujesz za to auto? XD

Na forum były wystawiane Gammy 2.2 PFT, które miały i lampy i szyby i ofki były w przedziale 500-650k. Może Ci wysłać linki do innych tematów jeśli myślisz że zmyślam? 

405k

Edytowane przez pabloescobaro69

5 minut temu, pabloescobaro69 napisał:

Kolego, około 430k wychodzi na kalkulatorze więc czego ty oczekujesz za to auto? XD

Na forum były wystawiane Gammy 2.2 PFT, które miały i lampy i szyby i ofki były w przedziale 500-650k. Może Ci wysłać linki do innych tematów jeśli myślisz że zmyślam? 

To czemu nie kupisz ? powtorze jeszcze raz jesli faktycznie szukasz pojazdu pod e-t w takich pieniadzach polecam kupic gamme 1.8

a jesli szukasz jeszcze czegoś bardziej budżetowego polecam kupic pereniala 1.4 na e-transie

Edytowane przez Lambri

2 minuty temu, Lambri napisał:

To czemu nie kupisz ? powtorze jeszcze raz jesli faktycznie szukasz pojazdu pod e-t w takich pieniadzach polecam kupic gamme 1.8

Oto Twoja gamma, która wczoraj została sprzedana. Jelenia szukasz i mi mówisz żebym 1.8 w tej cenie se szukał? Zaraz mogę się dowiedzieć ile faktycznie za nią dałeś. 

Sam pewnie kupiłeś za ponad 500k i myślisz że na tym zarobisz. 

406k żeby nie było że spamuje 

1 minutę temu, pabloescobaro69 napisał:

Oto Twoja gamma, która wczoraj została sprzedana. Jelenia szukasz i mi mówisz żebym 1.8 w tej cenie se szukał? Zaraz mogę się dowiedzieć ile faktycznie za nią dałeś. 

Sam pewnie kupiłeś za ponad 500k i myślisz że na tym zarobisz. 

406k żeby nie było że spamuje 

Tak Kupiłem Tą Gamme lecz wystawiam ją na forum nie w celu sprzedaży aczkolwiek sprawdzenia ofert pojazd został kupiony w celach uzytkowania a nie mozliwym zarobku więc teraz prosze cię abyś już skończył ponieważ nie wiem jaki jest cel spamowania mi tutaj gdzie tylko chciałem zobaczyć jakie moge dostać za to oferty 

Teraz, Lambri napisał:

Tak Kupiłem Tą Gamme lecz wystawiam ją na forum nie w celu sprzedaży aczkolwiek sprawdzenia ofert pojazd został kupiony w celach uzytkowania a nie mozliwym zarobku więc teraz prosze cię abyś już skończył ponieważ nie wiem jaki jest cel spamowania mi tutaj gdzie tylko chciałem zobaczyć jakie moge dostać za to oferty 

Nie mam żadnego celu aby ci tutaj spamuje. Szukam sobie auta, więc składam propozycje, ale nie będziesz mi wyskakiwał ze śmiesznymi tekstami, że w tej cenie mam sobie szukać jakiegoś 1.8 albo tymbardziej pereniala skoro dobrze znam się na cenach. 

Kupiłeś w celach użytkowania, a wystawiasz zanim jeszcze minęło 24h od zakupu - tutaj też farmazonik. A oferty za to mogłeś zobaczyć sobie w temacie, który wysłałem wyżej ;)

I nie spamuje, ponieważ cały czas podbijam ofertę. :)

420k.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin