Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

[✨] Rekrutacja do Organizacji PayDay!

Maras.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: soczekjablkowy
PID: 353850
Ilość LP: 22998
Ilość przegranych godzin na serwerze: 1570h
Coś o sobie (Postaraj się): Jestem Bartosz, kocham koszykowke oraz motoryzację. Lubię wspólne granie oraz rozmawianie na VC. Głównie jestem spokojny i nie rozpoczynam kłótni, chociaż łatwo mnie sprowokować.
Od kogo dowiedziałeś się o Organizacji?: Sam od siebie 
Zapoznałeś się z Regulaminem Organizacji?: Tak, Hellion

Edytowane przez soczekjablkowy

3 minuty temu, soczekjablkowy napisał:

Nick: soczekjablkowy
PID: 353850
Ilość LP: 22998
Ilość przegranych godzin na serwerze: 1570h
Coś o sobie (Postaraj się): Jestem Bartosz, kocham koszykowke oraz motoryzację. Lubię wspólne granie oraz rozmawianie na VC. Głównie jestem spokojny i nie rozpoczynam kłótni, chociaż łatwo mnie sprowokować.
Od kogo dowiedziałeś się o Organizacji?: Sam od siebie 
Zapoznałeś się z Regulaminem Organizacji?: Tak, Hellion

akceptwoany.png.8f02afafeb2d2e05f4fca3bac41dc723.png

Zgłoś się do Zarządu w celu dodania do Organizacji.

Nick: Maciolex
Login: Maciolex179
PID: 374287
Ilość LP: 9210
Ilość przegranych godzin na serwerze: 310 
Coś o sobie (Postaraj się): nazywam sie Maciek mam 17 lat. Interesuje sie elektromechanika oraz gram w zespole koszykarskim. Od niedawna zaczalem interesowac sie składaniem komputerów  
Od kogo dowiedziałeś się o Organizacji?: Maras. 
Zapoznałeś się z Regulaminem Organizacji?: Tak Hellion

47 minut temu, Maciolex napisał:

Nick: Maciolex
Login: Maciolex179
PID: 374287
Ilość LP: 9210
Ilość przegranych godzin na serwerze: 310 
Coś o sobie (Postaraj się): nazywam sie Maciek mam 17 lat. Interesuje sie elektromechanika oraz gram w zespole koszykarskim. Od niedawna zaczalem interesowac sie składaniem komputerów  
Od kogo dowiedziałeś się o Organizacji?: Maras. 
Zapoznałeś się z Regulaminem Organizacji?: Tak Hellion

Nick: Atari21377
Login: oli69
PID: 257261
Ilość LP: 4986 (wzrośnie) 
Ilość przegranych godzin na serwerze: 448 (wzrośnie) 
Coś o sobie (Postaraj się): siema mam na imie Oliwier mam 17 lat, na 4life gram od 2021 roku, ostatnio wrociłem z dość większej przerwy od grania. Planuje pograć tutaj troche czasu i wlasnie szukałem jakiejś organizacji, interesuje sie motoryzacją oraz coś gram w kosza, wszystkim osobą życzę powodzenia w rekru! <3 
Od kogo dowiedziałeś się o Organizacji?: Maras, ogłoszenie w grze
Zapoznałeś się z Regulaminem Organizacji?: tak Hellion

11 minut temu, Atari21377 napisał:

Nick: Atari21377
Login: oli69
PID: 257261
Ilość LP: 4986 (wzrośnie) 
Ilość przegranych godzin na serwerze: 448 (wzrośnie) 
Coś o sobie (Postaraj się): siema mam na imie Oliwier mam 17 lat, na 4life gram od 2021 roku, ostatnio wrociłem z dość większej przerwy od grania. Planuje pograć tutaj troche czasu i wlasnie szukałem jakiejś organizacji, interesuje sie motoryzacją oraz coś gram w kosza, wszystkim osobą życzę powodzenia w rekru! <3 
Od kogo dowiedziałeś się o Organizacji?: Maras, ogłoszenie w grze
Zapoznałeś się z Regulaminem Organizacji?: tak Hellion

Nick: MAATI
Login: HubSterQ_21 
PID: 151996 
Ilość LP: 4521 
Ilość przegranych godzin na serwerze: 283 godz. 14 min. 
Coś o sobie (Postaraj się): Dzień dobry, moje imię to Wiktor. Mam lat  15 i zamieszkuję w terenie Lubuskim. Jestem osobom pomocną, spokojną i nie stwarzam problemów. Moje zainteresowania to: Gry Komputerowe, Muzyka oraz żużel. Jestem osobom uczciwą, co oznacza, że jestem osobom kulturalną wobec ludzi. Chętnie poznam nowe osoby, jestem osobom, która lubi poznawać nowych ludzi. Traktuje każdego równo, nie ważne, jaką ma orientację, kolor skóry, czy też kraj. Jestem osobom lojalną wobec każdego i nigdy w życiu nie kłamie na temat kogoś innego tylko dlatego, że ta osoba mnie zdenerwowała bądź, czy też obgadywała. Jestem typem człowieka, który nie interesuje się opinią innych ludzi na mój temat. Lubię wyjść ze znajomymi na dwór i pojeździć na motocyklu, czasami pochodzić po mieście. Jestem wyrozumiały, stosuje się do regulaminów, które mnie obowiązują. Jestem porządnym człowiekiem, nie wchodzę innym osobom w sprzeczki i nie pakuje się w kłopoty.
Od kogo dowiedziałeś się o Organizacji?: Nikogo 
Zapoznałeś się z Regulaminem Organizacji?: Tak, Hellion

Edytowane przez MAAATI

7 minut temu, MAAATI napisał:

Nick: MAATI
Login: HubSterQ_21 
PID: 151996 
Ilość LP: 4521 
Ilość przegranych godzin na serwerze: 283 godz. 14 min. 
Coś o sobie (Postaraj się): Dzień dobry, moje imię to Wiktor. Mam lat  15 i zamieszkuję w terenie Lubuskim. Jestem osobom pomocną, spokojną i nie stwarzam problemów. Moje zainteresowania to: Gry Komputerowe, Muzyka oraz żużel. Jestem osobom uczciwą, co oznacza, że jestem osobom kulturalną wobec ludzi. Chętnie poznam nowe osoby, jestem osobom, która lubi poznawać nowych ludzi. Traktuje każdego równo, nie ważne, jaką ma orientację, kolor skóry, czy też kraj. Jestem osobom lojalną wobec każdego i nigdy w życiu nie kłamie na temat kogoś innego tylko dlatego, że ta osoba mnie zdenerwowała bądź, czy też obgadywała. Jestem typem człowieka, który nie interesuje się opinią innych ludzi na mój temat. Lubię wyjść ze znajomymi na dwór i pojeździć na motocyklu, czasami pochodzić po mieście. Jestem wyrozumiały, stosuje się do regulaminów, które mnie obowiązują. Jestem porządnym człowiekiem, nie wchodzę innym osobom w sprzeczki i nie pakuje się w kłopoty.
Od kogo dowiedziałeś się o Organizacji?: Nikogo 
Zapoznałeś się z Regulaminem Organizacji?: Tak, Hellion

Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin